2777
2789
عنوان

پایان بارداری ناخواسته

661 بازدید | 30 پست

خانوما من خواننده خاموش بودم چند سال و الان اکانت زدم چون به راهنمایی شما نیاز دارم.

من نمیخوام باردار بشم اصلا شرایطشو ندارم.

پریودمو عقب انداختم و بی بی چک زدم چند بار دیدم باردارم. کلی گشتم تا از یه دکتر تونستم قرص گیر بیارمو خریدم. دکتره بهم گفت صبر کن هشت هفته تموم بشه بعد قرصارو مصرف کن.

الان تو هفته هفتمم هستم و هنوز قرصارو مصرف نکردم. و امروز توی خواب خیلی یهویی دردم گرفت و به خونریزی افتادم و چند تا لخته بزرگ از بدنم دفع شد و الانم هنوز خونریزی دارم. یه بی بی چک دیگه زدم و نشون میده باردارم.

الان این یعنی سقط بود؟ یا همه خانومای باردار از این خونریزیا دارن؟ میشه لطفاً کمکم کنید

خونریزی به این شدت ینی داری سقط میکنی

لکه بینی اوکیه فقد

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤(بعضی از تاپیکا مال خواهرمه من بجاش پرسیدم) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بری سنو ببینی جنین دفع شده یا نه

بعضی از بارداری ها با خونریزی هست یا با هماتوم

حتما برو سنو

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

داری سقط میکنی، کار سنگین انجام بده که چیزی توی بدنت نمونه بعدا عفونت میکنه و مجبوری بری کورتاژ، چند روز دیگه زیر نظر پزشک برو سنو

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
تا چند روز بعد از سقط بتا بالا هست کم کم افت میکنه حالا چند روز دیگه بزن میبنی که یا خیلی کمرنگ شده ...

پس برای همینه تسته مثبت شده. نمیدونم چرا حس کردم حتما هورمونا کلی اومدن پایین که بچه افتاده و الان باید تست منفی بشه

آی خدا از دهنت بشنوه کاش سقط باشه.

سقطه قطعا

ولی لطفا از این به بعد پیشگیریتو محکم تر کن که بچه بی گناهو عمدی سقط نکنی

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤(بعضی از تاپیکا مال خواهرمه من بجاش پرسیدم) 
پس برای همینه تسته مثبت شده. نمیدونم چرا حس کردم حتما هورمونا کلی اومدن پایین که بچه افتاده و الان ب ...

برو سونو بده حتما 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یا سقط شده یا داری سقط میکنی. نمیدونم چجوریه که آدم از ته دل بچه رو نخواد خودش میفته

بخدا اگه میدونستم خودش میوفته انقد هزینه و دردسر پیدا کردن قرصو به جون نمی‌کشیدم.

انقد از ته دلم لعنت بهش فرستادم که آخه الان وقت اومدن بوده توله‌، تو بدترین شرایط مالی و روحیم، افتاده بودم دنبال قرص، 

بخدا اگه میدونستم خودش میوفته انقد هزینه و دردسر پیدا کردن قرصو به جون نمی‌کشیدم. انقد از ته دلم لع ...

بیچاره نی نیت 🥺

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

عزیزم طناب بزن ، بپر بپر کن و جوشونده تخم شوید با نبات بخور 

برای دفع کمک میکنه 

انشاالله که برای همه خیر پیش بیاد 

اگر قصد بچه دار شدن نداری ازین به بعد سفت و سختتر جلوگیری داشته باشید چون اون خودش به میل خودش نمی یاد  🙏🌺

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سقطه قطعا ولی لطفا از این به بعد پیشگیریتو محکم تر کن که بچه بی گناهو عمدی سقط نکنی

تنها پیشگیری که صد در صد جلوی بارداری رو میگیره، رابطه جنسی نداشتنه گل،

وگرنه ما هم کاند.وم میذاشتیم هم پیشگیری طبیعی میکردیم.

خودمم نفهمیدم چطوری شد.

درضمن من یه لخته بافتی اندازه عدس که حتی عصب نداره رو بچه بی‌گناه نمیدونم. بچه بی‌گناه اون همه نازنینایی هستن که هر روز از پرورشگاه و سطل زباله سر در میارن، چون وقتی که یه لخته بودن، سقط نشدن.