2777
2789
عنوان

مامانایی که تازه از پوشک گرفتین بچه هاتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست
لطفا لطفا اول اصولشو یاد بگیر بعد بچه تو وارد گرفتن از پوشک کن . چرا برای همه چیز دنبال اموزش و یادگ ...

حق بده بهم بخدا الان نزدیک سه ماهه دارم تلاش میکنم بازم تلاشم بی فایدس اصلا همکاری نمیکنه دیگ  آدم خسته میشه 

کم میارم میگم اصلا  نگیرم   تا خودش از پوسک بدش بیاد 

خدایا شکرت 
لطفا لطفا اول اصولشو یاد بگیر بعد بچه تو وارد گرفتن از پوشک کن . چرا برای همه چیز دنبال اموزش و یادگ ...

از دستشویی فرار‌میکنه حتی جیش داشته باشه هم میگه ندارم بعد تو شلوارش جیش میکنه 

همه چیو میدونه به غیر همین جیش گفتنش بچه ای که زود میفهمه همه چیو ولی گوش نمیده دیگ 

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسال و هفت ماهشه اخه کی بگیرم دیگ خوشبحالت راحت گرفتی چجور گرفتی 

برای من چند بار پیش اومد. شروع کردم از پوشک گرفتن ولی انگار لج کرده باشه. دوست نداشت بره دستشویی. دیگه ول کردم. یک ماه گذشت دوباره شروع کردم. ولی سعی کن جایزه بدی هر بار که رفت. اصلا دعواش نکن بدتر میشه. باید خیلی حوصله به خرج بدی. یه وقت بگیر که شوهرت هم باشه. اول که باز گذاشتیش باید هر یه ربع ببری دستشویی . بعد کم کم خودش میگه. 

روز اول اصلا نذارش به حال خودش. کلا همه کارات رو بذار کنار . فقط باهاش بازی کن. بشینه پای تلویزیون یادش میره خرابکاری میکنه. وسط بازی بگو بریم دستشویی بیایم بازی بازم.

خیلی عادیه که خرابکاری کنه. ولی مطمئن باشه دو یه روز بگذره یاد میگیره.

ولی الان ولش کن تا ۱ ماه. بذار خاطره بدش از بین بره دوباره شروع کن.

از دستشویی فرار‌میکنه حتی جیش داشته باشه هم میگه ندارم بعد تو شلوارش جیش میکنه      ...

عزیزم این مساله اصلا به هوش تنها مربوط نیست که بگی همه چیو میدونه بدنش هم باید اماده باسه یه سری علامت داره که بدونی اصلا سیستم عصبیش انقدر تکامل پیدا کرده که ادرار رو نگه داره یا نه . وقتی اماده نیست معلومه که نمیشه خسته هم میشی برای همینه میگم اطلاعاتتو کامل کن بعد ببین کی وقتشه بعد انجامش بدخ

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚