2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست
دیگه واقعا شوهرت پول نداره؟ اگر واقققعا دیگه پولی نداره ک ب فنا بده اش اینسری ک رفتی خونه مادرشوهرت ...

😐

درسته شوهر اسی کار اشتباهی کرده ولی این عقده ای بازیا چیه! 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خودش رفته بود این مدل انتخاب کرده بود. و الا گوشی قبلیش سالم بود و مدلش هم از گوشی من جدیدتر بود😑😑 ...

چرا نمیگی چه مدل گوشی ای خریده؟؟؟ 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرش خودش گرفته گوشیو براش بنده خدا که نه گفته گوشی بگیر نه ازش پول گرفته

عزیزم منم خودم مادر دارم احترام مادرا واجبه،ارون لحاظ گفتم که اگه میبینه دست پسرش خالیه یا برا زندگیش کم داره بهتره بروی پسرش نیاره،وگرنه که چه ایرادی داره آدم واسه پدر یا مادرش وسیله بگیره،من اینجور برداشت کردم که توقعش بالا بوده و یجورایی پسرشو تو عمل انجام شده قرارداده،و یوقت با عروسش دنبال بحث و چشم همچشمی نباشه،آخه مامان خودم اینطوری نبود ونیست واسم بدجنسی بعضی از مادرا قابل درک نیست!بازم شاید من بد متوجه موضوع شدم ولی امیدوارم بحث خواهرشوهر مادر شوهر و عروس و.. تو جامعمون تموم شه و مث خونواده کنار هم دنبال حال خوش هم باشن نه جنگ و کل کلای بی ارزش🙏🏻🌈🌱

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44
عزیزم منم خودم مادر دارم احترام مادرا واجبه،ارون لحاظ گفتم که اگه میبینه دست پسرش خالیه یا برا زندگی ...

بله امیدوارم که همین که میگید بشه 💜