2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوقت ما اینهمههه چیزای بازیافتیو مفتی میدیم میره 😑 چجور میفروشی؟ ما اینجا نون خشکی اینا نداریم

یه بنده خدایی ضایعاتی داره میاد میخره 

گفتی مفتی مفتی 

مادربزرگم چقدر ظرف مسی مفتی داد بهشون😅😅😅

اگه تو شهرتون مرکز ضایعات داره ببرین بفروشین باید زیاد باشه مثلا یه نایلون دوتا نایلون کم میشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

اسمش جای نی نی سایت بزارن سم سایت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
واقعا که مرتیکه بیشعور ، گوشی که ننه ش دستش بگیره براش مهمتر از بچه ش تروخدا از اینجور اشغالا بچه نی ...

۹۰ درصد پسرای این سرزمین این طوری هستن

فکر کردی چرا اینقدر همه دوست دارن پسر بیارن برا چی

کتاب والدین سمی بخر هدیه بده به مادرشوهرت

اتفاقا دارمش، خودم خوندمش. بچه ی خودم هم پسره، خداکنه من همچین مادری برای پسرم نشم. از اون روز ترسیدم همش میگم نکنه منم اینقدر فاجعه با بچه ام رفتار کنم

حالا چرا نفرین میکنید خیلی زشته یعنی چی بشکنه 😐 نترس بشکنه هم شوهر اسی چندمیلیون باید بده تا درست ...

حالا من به شوخی گفتم

شوهر اسی هم خیلی بی عرضه است

وقتی مادرش یه گوشی بهتر از گوشی خودشو زنش داشت نیاز نبود یکی دیگه بخره 

خدا به استارتر صبر بده به شوهرش هم مغز

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم خندم گرفت از طرز جواب دادنش.هم دلم برای مادرش سوخت.هم یه احسنت ب شوهرت تودلم گفتم بخاطر خریدگوشی. ...

دلت برای مادرش نسوزه . اون اگه دلسوز بود تو این شرایط گوشی ۳۰ تومنی از بچش قبول نمیکرد . 

مامان من اینقدر دلسوزه که حاضره شب گرسنگی بکشه ولی ما بچه هاش و حتی داماداش در رفاه باشیم

عزیزم مگه چند تا کیسه جمع میکنید یه میلیون میشه؟! منم پس برم بفروشم  یه سه چهار تا کیسه دارم😂

ن بابا کیلو شیش تومن میخرن این خبرا نیست ک مگ این ک اهن باشه یا آلمینیوم اونم در حجم بالا

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
2810