2777
2789
عنوان

من یه مادر پسر ۲۱ماهم که دیگ روان واسم نمونده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 79 پست
صحبت شما کاملا درسته ولی وقتی شوهرم همکاری نمی کنه یا وقتی مهمونی خونه مامانم می رم اون هم داد و بید ...

خوب دیگه ببخشید مشکل مامانی مثل شما اینه

همیشه تحت شرایط باج میدید

من گاهی شوهرم باهام دعوا میکرد

اما ثابت قدم بودم

خانواده هام همون قبل اعتراض میگفتم عادت بچه خودمو بهتر میدونم 

پدربزرگ و مادربزرگا همشون همینن

اما در نهایت این مادره که مسئول تربیت بچه هست

خلاصه که اگر بخوای تربیت بچه ات درست باشه باید حرفت یکی باشه 

اصول فرزند پروری اینه : مهربان + مقتدر

یعنی دوسش دارم همه کار براش میکنم اما در کنارش اقتدار هم دارم و درست تربیتش میکنم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه ما مامان ها همینیم خدا تن سالم و اعصاب قوی بده بهمون.من دخترم امتحاناتش شروع شده تکرار و ت ...

خداتوانت بده

بگواونم برای شماشیرموزی چیزی درست کنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خداتوانت بده بگواونم برای شماشیرموزی چیزی درست کنه

شیرموز نمیخوام.فقط اینا رو ببره بیرون و پیاده روی انرژی شون تخلیه شه.اون تایمی که سه تایی بیرونن من دوباره انرژی میگیرم وشارژ میشم.

خب ببین یکم به دلش باش لجباز شده من کاملا میفهمم چی میگی و توام کاملا درک میکنم!ولی به نظرم همون یک ...

مامانم حرفی نداره   نگه میداره  انقدرم به سازش میرقصه  پرو شده  توله  ولی هم زمان  منم باید کنارش باشم  بخوابم  میاد میپره رو دلم  یا  بهونه شیر میگیره تا بیدارم کنه    خیالش راحت بشه 

من که روانی شدم پسر منم نزدیک ۳ سالشه از صب ۳ بار گریه کردم و زدمش اعصابم نمی‌کشه همش داد جیغ.بهانه ...

منم  دیروز زدم   در ک و نش   تو پوشکش البته  یه کله گریه میکنه  و ساکت نمیشه    اخر داد زدم   زدم  پشتش  تا بست دهنشو   بد اون ساکت شد من نشستم گریه  کردم   

ای خدا بچه ها چقدر بامزن🥹

یه روز بیا خونم  پیش این با مزه باش ببببینم اخر شب میتونی سالم  از در بری بیرون  ابجیم گاهی میاد نگه میداره شبا که میخواد بره  میگه  انقدر  بدو بدو کردم باهاش   پاهام درد میکنه برم قرص بخورم  بتونم بخوابم  یا  انقدر  سواری میگیره  هم بجه اوله  هم نوه اول   به شدت لوسش کردن  همه طرف  اینم پرو شده

در زمان حضرت داوود پیرزنی سر قبر پسرش گریه میکرد که بچم مرد. حضرت داوود گفتن چند سالش بود و پیرزن گف ...

عزیز کاش قبل از قضاوت من سه تا دونه پست من رو در این تاپیک می خوندی. من فقط گفتم بچه داری ثواب داره و خدای متعال برای این ثواب تبصره نگذاشته. پای حضرت فاطمه و شوهر و بچه هاش و کارگرش رو بقیه به اینجا باز کردند. من در جواب گفتم حضرت فاطمه در عدم وجود وسایل رفاهی امروز کارگر داشته و این هیچ ربطی به ثواب بچه داری نداره!!!

شما حضرت فاطمه نباشی، شوهرت حضرت علی نباشه، بچه هات امام نباشند، باز هم ثواب می بری. حالا شما نمی خوای قبول کنی نکن. یک مادر خسته تر و عصبی تر از قبل از این تاپیک میره بیرون به خودش و شوهرش و بچه اش تندی میکنه، اون بچه به خاطر عصبی بودن پدر و مادر فردا اوتیسم و دوقطبی و اضطراب و بای پلار و ... بگیره. دوباره باید بیاد تاپیک بزنه چرا بچه مردم موفقه، شاده، احترام پدر و مادر رو نگه می داره... بچه من نه.

کاش به جای دید خصمانه از این زاویه به این قضیه نگاه می کردید که استارتر خسته ست و گفتن اینکه بچه من از بچه تو بدتره و تازه مهمون هم دارم و خودم فلان بیماری رو هم دارم ،دردی ازش دوا نمی کنه. 

ترنج
عزیز کاش قبل از قضاوت من سه تا دونه پست من رو در این تاپیک می خوندی. من فقط گفتم بچه داری ثواب داره ...

دید خصمانه؟ شما به من توهین کردین. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست