2777
2789
من الان تماس گرفتم گفتن پسر من از مهر هم بیاد تو رنج 3 تا 4 میشینه زوده باید مهر سال بعد بیاد پیش 1 ...

عزیزم از کجا پرسیدی که منم بپرسم؟؟پسرت متولد چه ماهیه مگه؟

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من و دوستم همسن هستند.نيمه دوم نود و يك.دختر من خيلي بهم وابسته س و اصلا حاضر نشد بره مهد.ماه پيش يه هفته بردمش مهد با حضور خودم.اما بعدش اصلا حاضر نشد بره.براي رفتنش به پيش خيلي نگرانم

دختر منم ٩٢ هستش 

ولي پيش دبستاني اجباري نيست 

من چون از شپش خيلي مي ترسم اصلا نمي زارمس پيش دبستاني ترجيح مي دم بفرستم كلاس نقاشي تا مهد 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
دختر منم ٩٢ هستش  ولي پيش دبستاني اجباري نيست  من چون از شپش خيلي مي ترسم اصلا نمي زارمس ...

عزیزم مطمین هستی اجباری نیست؟؟اخه من میخواستم مهر دخترم رو بذارم مهد ولی اگه پیش اجباری باشه که دیگه مهد نمیذارم

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

من مطمین هستم که پیش دبستانی ۲اجباری هست ولی تا حالا درمورد پیش یک چیزی نشنیده بودم

یادش بخیر کلوپ مامامای تیر 92 که همه با هم بودیم بعد دیگه کم کم خلوت شد کاش بیان و از تولد 4سالگی بچه هامون بگیم از پیش و مدرسه رفتنشون هییییبی

پسر منم تیر 92 هست مهر 96میره پیش 1،مهر97 میره پیش 2،مهر98هم اول دبستان

خب اصلا از اینکه پیش یک اجباریه و ضروریه چرا توی خبرها نیومده

اصلا چیزی به نام پیش یک هست؟ 

از کجا خبر رو شنیدین

چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
خب اصلا از اینکه پیش یک اجباریه و ضروریه چرا توی خبرها نیومده اصلا چیزی به نام پیش یک هست؟  ا ...

عزیزم دیدم رو بعضی مراکز پیش نوشته ویژه ۴ تا ۶ ساله ها بعد رفتم پرسیدم مدیر پیش یه فرم نشونم داد از آموزش و پرورش و گفت اجباری شده

البته پیش ۲ رو کاملا مطمئن هستم که اجباری چون همسایمون نفرستاده بود پسرش رو کلاس اول ثبت نام نکرده ا ...

اوکی عزیزم. در هرصورت از اطلاع رسانیت ممنونم ما تصمیم گرفته بودیم امسال پسرمون رو مهد بفرستیم ولی حالا که پیش یک هم هست و چه اجباری و یا چه اختیاری ترجیح دادیم بفرستیمش پیش یک. 

اینجوری بیشتر آمادگی پیدا میکنه. 

چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن