2777
2789
عنوان

شمام اینجورین؟؟؟

70 بازدید | 10 پست

مثلا ی رفیق دارم میبینمش دوست ندارم نگاش کنم یا صحبت کنم باهاش 

یعنی شاید از ته دلم بخاما ولی خب نمیرم 

وقتی نیستش نمیبینمش دلم تنگ میشه براش یا مثلا دوستای دیگش کنارش هسن دلم میخاد فک اونا رو بیارم پایین

دو قطبیم؟ 😑😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینجوریم تازه حتی وقتی از کسی خشمم میاد همینم اخرم طرف میره منم میرینم به شانسم بخدا از غرور نیست من اصلا ادمی نیستم غرور داشته باشم ولی یهو نمد چم میشه با دیوار بعد فرقی ندارم مریز ترم حتی هی میخام به دوستم زنگ بزنم بعد از مدتی کلی نغ میزنم فک میکنم چی بگم نمیدونم بعد پشیمون میشم اونم تنها دوستم بعد که میبینتم پوستم کندست

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
نه عزیزم احتمالا خردادیی😂 به خردادی ها بر نخوره چون خودمم خردادیم

نه فروردینیام اینجورین  

سلام من مستر فایترم : پسر کی درامر کی پاپر و اوتا کویی و گیمرم وعاشق برنامه نویسی هک نفوذ و امنیت سایبریم
ولی مال من از غروره

مطمعنی ؟ممکنه فک کنی از غروره شاید چیز دیگه اییه شاید ترسه یا اعتماد یا درون گراییت

مطمعنی ؟ممکنه فک کنی از غروره شاید چیز دیگه اییه شاید ترسه یا اعتماد یا درون گراییت

مثلا با خودم میگم شاید اضافیم براش

بعد اون داره میگ من برا تو اضافیم

مثلا غرورم اجازه نمیده برم پیشش یا باهاش صحبت کنم یا اشتی کنیم

شایدم بخاطر اینایی ک تو میگی نمیدونم

مثلا با خودم میگم شاید اضافیم براش بعد اون داره میگ من برا تو اضافیم مثلا غرورم اجازه نمیده برم پی ...

عاره از غرور نیست اصلنم نیست خیلیم ادم خوبی هستی ولی میترسی خوب درکت میکنم ونمیدونم چجوری درست میشه چن خدمم همینجوریم و با حرفم درست شدنی نیست