2777
2789
عنوان

داداشی 😢🔫

4913 بازدید | 110 پست

یه شعری تو صفحه اول کتاب داداشم پیدا کردم

سوختم خاکسترم را باد برد 

بهترین یارم مرا از یاد برد

یعنی واقعا شکست عشقی خورده ؟؟

من همیشه فک میکردم داداشا بی احساسن مخصوصا داداش خودم فک میکردم فقط خودم آدمم 😂

با هم صمیمی نیستیتم که بخواد در مورد عشق و عاشقی با هم بحث کنیم خیلی دوس دارم بغلش کنم بعضی وقتا ولی مثل غریبس چطوری باهاش صمیمی شم میخوام بدونم دوس دختر داره یا نه 😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تو فیلما همه خواهر برادرا باهم صمیمین ولی این تحفه همش تو سر کله من میزنه 😢

ولی خیلی ضالمم نیست بعددش واسم چیپس و پفک میخره خرم میکنه 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببخشیدا ولی  ای وای من میخوای صمیمی شی فضولی کنی شاید همینطوری نوشته خب 😂😂😂😂

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

کتی وضعیتم یجوری شده اگه شبا تاپیک جدیدی ازت نبینم استخونام درد میگیره...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
آخی     داداشیا فقط جلوی خواهراشون خودشونو اینجوری نشون میدن وگرنه همشون عاشقن   &nb ...

آره اصن فک میکردم تو این فازا نیس 😂😂

کتی وضعیتم یجوری شده اگه شبا تاپیک جدیدی ازت نبینم استخونام درد میگیره...

منم میدونم طاقت نمیاری میزنم خو 😂😂

ببخشیدا ولی  ای وای من میخوای صمیمی شی فضولی کنی شاید همینطوری نوشته خب 😂😂😂😂

خب من باید بدونم دختره چه ریختیه یا نه ؟؟؟😆

از من خوشگل تره یا نه ؟!😂😂

وای کتی عاشقتم   خیلی بلایی    

😜😜

برو بهش بگو شی میکشی داداش .. بیا باهم بژنیم رووووشن شییییمممم😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐