2777
2789

پسرا کلا مغزشون جای دیگس

اینکه جواب ریپلای هاتونو نمیدم واسه این نیست که جوابی ندارم در واقع ادم حسابتون نمیکنم با تشکر🙏🏼❤️                            یادم نمیکنی و ز یادم نمی روی, یادت بخیر یار فراموشکار من🖤🥀 26

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکررررر که تنهام

چون پسرا دوست دارن مجانی و بدون هیچی از دخترا لذت ببرن

لطفا برای پرستاری قبول شدنم یه صلوات بفرستید👩‍⚕️🤍حامی حقوق حیوانات🌞🍃برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

یعنی واقعا فکر میکنی هدف اینجور دوستیا مثلا تعالی عرفان و اخلاق و ادبه ؟ قضیه سو استفاده جنسیه دیگه . حالا کلامی لمسی یا هر مدل دیگه ‌... 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برا من اون اولا نمیگفت بعدش ک صمیمی شدیم آره

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

باورت میشه من به این دلیل رل نزدم😂 ۲۵ سالمه منتظر خواستگار سنتی ام

یه بار از یکی شماره گرفتم‌دو روز حرف زدیم همه چی اوکی بودتا اینکه دومین روز عکس بدون پیرهن فرستاد تازه دومین روز بود  داشت سر بحث و باز میکرد مثلا بلاکش کردم گمشن بابا مریضای جنسی