2777
2789
عنوان

نوزادتون گریه میکنه سرییع برش میدادید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 38 پست
نه حداقل یک دیقه صبر میکنم همون لحظه هم شیر نمیدم وقتی گریه میکنه برو کنارش دراز بکش باهاش بازی کن ...

رو دو ماهه جواب میده؟

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

جای من باشی چی کار میکنی بچه بزرگم دو سالشه

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی کوچیکه اره اینم که میگن برندار بغلی میشه اشتباهه اون تازه از رحمت اومده بیرون معلومه که رو زمین ...

همش میگم نکنه چیزیش هست من خبر ندارم. دارو دلدرد میدم هیچ فایده نداره

حتما خوب سیرش نمیکنی وگرنه نوزاد دوماهه بیشتر باید خواب باشه. یا دلش درد میکنه یا رفلاکس داره که نمی ...

نمیدونم دارو دلدرد دادم احتمال میدم شاید رفلاکس داره بخدا نمیدونم چشه دیگه طاقت ندارم😭

دو ماهشه. من الان دلم میخواد بشینمکگریه کنم فقط

میفهممت،دختر من ۴۵ روزشه داغونم کارای خونه از ی طرف بیخوابی از ی طرف ،ب خودم وقت ندارم برسم 

گاهی وقتا گریه میکنم تا آروم شم ،امیدوارم زودتر بگذره این روزا

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
هر کاری بگی کردم گهواره هم داره

آغوشی چی؟؟ 

چون راحت به خودت چسبیده میتونی کاراتو هم بکنی هنوز کوچولوعه نمیتونی کاریش کنی یا باید یکی برات نگهش داره یا خودت و کم کم کاراتو انجام بدی

میفهممت،دختر من ۴۵ روزشه داغونم کارای خونه از ی طرف بیخوابی از ی طرف ،ب خودم وقت ندارم برسم  گ ...

آره منم دقیقا شرایط شما رو دارم😭

حتما خوب سیرش نمیکنی وگرنه نوزاد دوماهه بیشتر باید خواب باشه. یا دلش درد میکنه یا رفلاکس داره که نمی ...

عزیزم بچه های حالا دیگه خواب ندارن که.. یا از شب تا صبح یا صبح تا شب بیدارن....مال بعضیا دیگه خابشون خیلی کمه شب و روز بیدارن

آغوشی چی؟؟  چون راحت به خودت چسبیده میتونی کاراتو هم بکنی هنوز کوچولوعه نمیتونی کاریش کنی یا ب ...

نخریدم اونو اگه واقعا جواب میده بخرم