2777
2789
عنوان

بیان افکار موجب وسواس میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 37 پست
فایده نداره آخه زیاده عصبی میشم 

روزی ده صفه بنویس بعد دو هفته ذهنت آروم تر می شه و حس می کنی دیگه حرفی برای نوشتن نداری چون همه رو ریختی بیرون!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
افرین هنر جواب ندادن و مراعات بقیه 

هنر جواب دادن عزیزم 

خودم بخاطر اینکه هیچوقت اجازه نداشتم جواب بدم حتی طرف میزد تو گوشم باید لال نگاه میکردم اینجوری شدم و الان کسی بهم تو بگه باید جواب بدم پارش کنم تا آروم بشم یا جواب منطقی بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس بیا باهم دوست بشیم باهم فقط صحبت میکنیم و قانون میذاریم و باید رعایت کنیم و در صورت نیاز همو منع ...

باشه عزیزم موافقم 

چقد خوشحالم ک میخوام اینکارو بکنم🥲😍

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
به شرطی که کسی نخوندشون 😂😂

اینم یه فکر وسواسی هست که فکر می کنیم دیگران انقدر بی کارن که همه دفترهای تو خونه رو هر روز چک کنند ببینند چیزی خصوصی توش نوشته نشده باشه! 

من معمولا می نویسم دفتر که پر شد می‌اندازم تو ضایعات یا تو یه سطل بیرون خونه می‌اندازم! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
هنر جواب دادن عزیزم  خودم بخاطر اینکه هیچوقت اجازه نداشتم جواب بدم حتی طرف میزد تو گوشم باید ل ...

وای افرین ک تغییر کردی 

من گاهی همون احمق سابقم🥲🥲

فقط بهشون فکر نکنم؟؟   اخه چون از طرفی بیکارم و شغلی هم ندارم همش خونم و درگیر فکرای مزخرف

دقیقا همین بیکاریت باعث میشه به فکر بیفتی ،ببین پاشو یه بافتنی یه هنر دستی حالاوهر چی بود ،یاد بگیر ،بعد واسه خودت کسب درامد کن ،نگو نمیشه چون من با کمترین امکانت انجامش دادم ، انقد شاد بودم اون موقعا اصلا افکاری نداشتم ،ولی رهاش کردم باز پکر شدم خخ 

البته هنوزم سعی میکنم 

از مجازی بهترین استفاده رو ببر میتونی محصولاتتو بزاری واسه فروش ،چند بار که فروختی فکر مثبت جای افکار منفیت و میگیره انگیزه و هدف پیدا میکنی 

نشخوار همش از بی هدفیه ،چون اگر هدف داشتیم ،اینا واسمون خیلی بی اهمیت میشد 

اینم یه فکر وسواسی هست که فکر می کنیم دیگران انقدر بی کارن که همه دفترهای تو خونه رو هر روز چک کنند ...

والله من نوشتم رفته بودن سر وقتش خیلیم مسخره کردن ،دیگه تو گوشی مینویسم 

دقیقا همین بیکاریت باعث میشه به فکر بیفتی ،ببین پاشو یه بافتنی یه هنر دستی حالاوهر چی بود ،یاد بگیر ...

افرین مرسی ک خیلی قشنگ درک کردی و توضیح دادی

دقیقااا همینطوره من از رو بیکاری ب این وضع افتادم 

ی مسئله با دوستم پیش اومد دعوا و قهر بخدا بگم یکسسال تو ذهنم نشخوار فکری داشتم راجع به خودشونو کاراشون دروغ نگفتم

اخر دیدم چقد به خودم ظلم کردم 

اونا اصلاا براشون اهمیتی نداشت و سرگرم کار خودشون بودن

افرین مرسی ک خیلی قشنگ درک کردی و توضیح دادی دقیقااا همینطوره من از رو بیکاری ب این وضع افتادم  ...

دقیقااااا علت بزرگش بیکاریه منم بیکارم دیدی میگن بیکاری بدترین مرضه واقعا حق گفتن 

اگه مشغول باشیم اصلا فکر نمی‌کنیم بنظرم ذهن مدام میخواد مشغول باشه وقتی چیزی باشه برای فکر کردن مشغوله نباشه میره تو گذشته بیل میزنه دنبال کرم من سه سال پیش داداشم بی دلیل بهم حمله کرد بزن بزن بدجووور درحدی ک خودش به خودش آسیب زد بعد معذرت خواست اما فقط الکی و ظاهری بود الان هی تیکه میندازه پیش زنش و بقیه قبلا خیلی زیاد بود الان کم تر شده چون فک میکردم میمونم بزنه دید زدمش حساب مار دستش آوند الان اون ماجراها هی یادم میاد بدجوری کفری میشم اینجوریه ک نوبتی یه ماجرایی میاد تو ذهنم خودخوری میکنم 

2810