2777
2789
عنوان

بیان افکار موجب وسواس میشه

321 بازدید | 37 پست

اینو برای همه نمیگم ،مخصوص ادمایی وسواسی ،تجربه خودم 

اینکه هر فکری که به ذهنتون خطور کرد رو به زبون نیارد چون تبدیل به وسواس میشه و زمینه وسواس های دیگه. 

هر ذهنیتی داری بزار تو همون زندان ذهن بمونه ،آزاد شد مث زندانییه که حبس ابد براش بریدن و الان آزاد و کسی نمیتونه بگیرتش .

تا حد امکان افکارتون رو به کسای دیگه نگین دورو بریا 

چون حتی اگر خودتون به اون نتیجه برسین که فکر اشتباهی هست ،اونا فکر میکنن همون ادم قبلی هستی 

نگفتن افکار ،باعث میشه راحتتر با خودت حلشون کنی 

البته منظورم مشاور نیست 

افراد بی تجربه هست 

با ارزوی سلامتی برای بیماران وسواسی 

لطفا هر کی خوند به نیت سلامتی یه صلوات بفرسته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روی بچه هام وسواس دارم ،،، همش نگرانشونم ،،،، خیلی زجر میکشم،،،، پارسال دخترم از طرف مدرسه یک هفته رفت مدرسه من هم یک هفته از فکر و خیال مریض شدم وقتی اومد خونه حالم خوب شد،،،، دو روز پیش یک روز بردنشون قشم اردو ،،، مثل جسد افتاده بودم کف خونه خیلی خیلی حالم بد بود شب که اومد انگار دنیا رو بهم داده بودن

منم اگه بدونی از بچگی زندگی و شادی و آرامش درونی رو ازم گرفته باید چیکار کنیم میای باهم شروع کنیم ب ...

منم مدام ی فکروبرای خودم و دیگران میگم 

مدام درگیررم خسته شدم 

ارع شروع کنیم موافقم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
من روی بچه هام وسواس دارم ،،، همش نگرانشونم ،،،، خیلی زجر میکشم،،،، پارسال دخترم از طرف مدرسه یک هفت ...

کاش بتونی باهاش کنار بیایی ،مادر قوی رو همه دوس دارن 

با خودت بگو مرگ و زندگی همش دست خداست 

خدا ان شالله بچه هاتو از بلای ناگهان حفظ کنه 

البته همه بچه هارو آمین 

همه دارن نگران نباش تا خیلی پیشرفت نکردی ،بهشون بها نده مدام بگو اینا همشون اساس و پایه ندارن 

فقط بهشون فکر نکنم؟؟  

اخه چون از طرفی بیکارم و شغلی هم ندارم همش خونم و درگیر فکرای مزخرف

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
منم مدام ی فکروبرای خودم و دیگران میگم  مدام درگیررم خسته شدم  ارع شروع کنیم موافقم

پس بیا باهم دوست بشیم باهم فقط صحبت میکنیم و قانون میذاریم و باید رعایت کنیم و در صورت نیاز همو منع میکنیم از رفتار و فکر اشتباه باید گاهی جدی باشیم 

اگه موافقی درخواست بده بحرفیم 

من از گفتنش برای اطرافیان هرگز سیر نمیشم حتی بیشتر دوس دارم بگم چون هیچ کس درک نمیکنه و فقط خودم میدونم چی کشیدم و هیچ کس کمکی نمیکنه همین باعث یمشه بیشتر بخوام بگم

2810