2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمینه موهام سه رنگی هست اونو چه کنم

زمینه جوهاتو باید یکدست کنی میتونی از رنگ های پایه چهار یا پنج استفاده کنی

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
زمینه جوهاتو باید یکدست کنی میتونی از رنگ های پایه چهار یا پنج استفاده کنی

عزیزم‌من چ رنگی بخرم‌میخوام شکلاتی بنفش بزارم چ دکلره و رنگی بخرم‌موهامم چندماه پیش مش بود مش با فویل

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
عزیزم‌من چ رنگی بخرم‌میخوام شکلاتی بنفش بزارم چ دکلره و رنگی بخرم‌موهامم چندماه پیش مش بود مش با فوی ...

ینی میخوای رنگساژ کنی یا مجدد دکلره کنی؟من ترمیم دکلره تو خوته رو ا۱لا پیشنهاد نمیکنم موهاتونو نابود میکنید

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
ینی میخوای رنگساژ کنی یا مجدد دکلره کنی؟من ترمیم دکلره تو خوته رو ا۱لا پیشنهاد نمیکنم موهاتونو نابود ...

دکلره نمیخوام کنم ک میخوام یدست بدون دکلره شکلاتی بنفش کنم همین

دکلره نمیخوام کنم ک میخوام یدست بدون دکلره شکلاتی بنفش کنم همین

آره شکلاتی بنفش خوبه لایت هاتم رنگساژ میشه،اول تیرگی هارو بزار بعد از بیست دقیقه روشنی هارو

آره شکلاتی بنفش خوبه لایت هاتم رنگساژ میشه،اول تیرگی هارو بزار بعد از بیست دقیقه روشنی هارو

باش عزیزم مرسی فقط اینکه ببخش هی سوال میپرسم چ مارکی بخرم و با اکسیدان چنددرصد؟یدونه رنگه یا دوتا ترکیببی؟

باش عزیزم مرسی فقط اینکه ببخش هی سوال میپرسم چ مارکی بخرم و با اکسیدان چنددرصد؟یدونه رنگه یا دوتا تر ...

اگر جارو دم دست میخوای شکلاتی بنفش مارال بخر،یه تیوپ رنگه

و اکسیدان هم شش درصد خوبه

دوست داشتی پیج اینستامو فالو کن اونجا سوالاتو بپرس،نی نی سایت دیر سر میزنم

Hair.mehri

اگر جارو دم دست میخوای شکلاتی بنفش مارال بخر،یه تیوپ رنگه و اکسیدان هم شش درصد خوبه دوست داشتی پیج ...

مرسی قشنگم چشم حتما😘فقط متوجه جمله اولت نشدم جارو دم دست؟

مرسی قشنگم چشم حتما😘فقط متوجه جمله اولت نشدم جارو دم دست؟

🤣🤣🤣

اگر رنگ دم دستی که همه جا داره میخوای