2777
2789
عنوان

بخوام مهمونی بدم این غذا درست کنم بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 47 پست

بستگی داره . من  همیشه زرشک پلو با مرغ درست میکنم کنارش سبزی شکم پری جدا گونه با سالاد همین . 

اگه بخوام چند مدل درست کنم کنارش  قیمه بادمجون هم میزارم . 

سعی میکنم چیزی درست کنم که معمولا خونه ی اونا هم میرم و میخورم . چون بنظرم هیشکی دوستم نیس اگه باقالی پلو با ماهیچه درستکنم با شناختی که ازشون دارم میگن چقدر پولداره و ... 

اگه هم یه چیز ساده و خودمونی  مثل ماکارانی اینا درست کنم میگن فقیر  . 

پس چیزی که عرف هست و همه جا هست درست میکنم . 

مگه اینکه مهمون خاصی باشه یعنی مثل خودمون باشه چشم تنگ نباشه حسود نباشه چشمش دنبال اینچیزا نباشه و خاکی باشه . اونوقت براش سنگ تموم میزارم . 

البته باتوجه به اقوام و آشناهای خودمون گفتم

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی کسی هم هست ب باقالی پلو با ماهیچه نه بگه؟؟؟!! 

اینقددد بدم میاد از این مهمونی های ک چندمدل غذا هست آدم انگار این جامونده از اونجا رونده میشه یه مدل باشه قشنگگگ تکلیفت معلومه همونو میخوری قشنگم بهت میچسبه

من برای یک نوع غذا فقط زرشک پلو با مرغ درست میکنم چون همه دوست دارن اما باقالی پلو ممکنه یکی حساسیت داشته باشه یکی دوست نداشته باشه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

اگه مهموناتو از قبل میشناسی که هیچ چون یسریا ماهیچه دوست ندارن یا به باقالی حساسیت دارن

اما کلا غذای مجلسی و‌خوبیه اگه رودرواسی نداری کافیه یه سالاد و نوشابه و حالا زیتون فلان بزار خوبه

خیلی خوبه.اگر هم کسی گوشت دوست نداشت می تونه باقالی پلو خالی بخوره.

البته ما اگر کسی اولین بار بیاد خونه مون،دو مدل غذا درست می کنیم با ماست و سالاد اینا و دفعات  بعدی یه مدل غذا با ماست و سالاد اینا. نمی دونم مهمون تون اولین باره میاد خونه تون یا نه ولی خب شرایط ندارید بیش تر درست کنید باقالی پلو هم رسمیه.نهایتا کنارش ماستی سالادی چیزی هم بذارید.