2777
2789

سلام عزیزان برای دیدن نمایشگاه کتاب عازم تهرانیم. میشه بگین اون اطراف مهمانسرای خوش قیمتی سراغ دارین و یا  خانه معلم تو کدوم خیابون نزدیک مصلی هست؟ و میشه راهنمایی کنین برای سفر ۱هفته به تهران برای خرید، گردش و... کجاها رو بریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوش اومدید مزارشهدای بهشت زهرا حرم سیدالکریم برج میلاد باغ پرندگان دریاچه مصنوعی چیتگر روستاهای کن سولقان پارکهای بزرگ ومعروف تهران مثل ساعی ملت ولایت خیابان ولیعصر برای خرید بهارستان برای کیف وکفش 

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

تو همین راه آهن تهران ، جای ارزون ساکن بشین، برای نمایشگاه با مترو خیلی راحت برین.

تفریح پل طبیعت

پارک اب و اتش

دربند و درکه

اگه اهلش هستین شاه عبدالعظیم و یه پرس کباب

بازار بزرگ هم تفریح و تجارت

سلام خوش اومدید مزارشهدای بهشت زهرا حرم سیدالکریم برج میلاد باغ پرندگان دریاچه مصنوعی چیتگر روستاهای ...

ممنونم عزیزم برای خانه معلمم میتونین راهنماییم‌کنین

ممنونم عزیزم برای خانه معلمم میتونین راهنماییم‌کنین

فک کنم با اداره ی آموزش پرورش شهرتون تماس بگیرید بهتر باشه.مهمان سرای ارزان هم نزدیک های راه آهن شاید بیشتر بتونید پیداکنید 

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

تو همین راه آهن تهران ، جای ارزون ساکن بشین، برای نمایشگاه با مترو خیلی راحت برین. تفریح پل طبیعت ...

ممنووونم لطف کردین، یعنی تو‌ کدوم خیابون دنبال جا بگردم؟ اونجا خانه معلمم هست؟