2777
2789

سلام خانما قطره دایمیتیکون رو دکتر گفته برای دخترم 

گفت هر هشت ساعت پنج قطره ولی نمیدونم بعد از خوردن شیر بهش بدم یا قبلش الان شیرشو بهش دادم فورا بعدش قطره رو چکوندم تو دهنش یموقع بد نیست 

کسی اگه از این دارو استفاده کرده ممنون میشم کمک کنه 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی کولیک داره نینی؟ منم به بچم از ۱۵ روزگی ۱۰ قطره دادم هر ۸ ساعت  در کنارش پدی لاکت هم بده ...

بیشتر بخاطر نفخ و رفلاکسش داده 

شما چجوری میدادی بهش قطره رو بعد از شیر خوردنش یا قبلش 

الهی کولیک داره نینی؟ منم به بچم از ۱۵ روزگی ۱۰ قطره دادم هر ۸ ساعت  در کنارش پدی لاکت هم بده ...

پدی لاکت ب همه بچها نمیسازه دکتر اول پسرم اشتباهیی داده بود تا میدادم قطررو بدتر میکرد بعدا بردم پیش ی متخصص خوب بجای پدی لاکت روتفلور داد

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
بیشتر بخاطر نفخ و رفلاکسش داده  شما چجوری میدادی بهش قطره رو بعد از شیر خوردنش یا قبلش

من قبل از شیر دهی میدم معمولا که مزه ی دهنش عوض شه،ولی فاصله بده بزار هضم بشه قطره که معدش به هم نریزه

من قبل از شیر دهی میدم معمولا که مزه ی دهنش عوض شه،ولی فاصله بده بزار هضم بشه قطره که معدش به هم نری ...

الان من ده دقیقه گذاشتم از شیر خوردنش گذشت قطره رو دادم تا نوبت بعدی شیر خوردنش باید بیدار باشم از ترس اینکه یموقع بالا نیاره😬

بالا میاره اینجوری بهش دادم؟؟