2777
2789
عنوان

بیاین ببینید همسر من مشکلش چیه؟اگ‌تجربه دارین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 57 پست
تفاوت سنی زیاد کارتونو خراب کرده پیش مشاور رفتین؟

ن بابا

میگ تو الکی بزرگش میکنی

مگ‌چی گفتم

میخوام بهتر بشی

تو الان میدونی چن ساللللته

تو بزرگی

مادری

باید عاقل باشی

بیرون نخندی

بلن نخندی

متین باشی

خانوم باشی و...

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
ن بابا میگ تو الکی بزرگش میکنی مگ‌چی گفتم میخوام بهتر بشی تو الان میدونی چن ساللللته تو بزرگی ...

شمام سن ازدواجت نبوده اخه

نمیدونم چی بگم

ولی تا بدتر نشده با کمک مشاور و روانشناس هم تکی هم جفتی، مشکلتونو حل کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا میگ تو الکی بزرگش میکنی مگ‌چی گفتم میخوام بهتر بشی تو الان میدونی چن ساللللته تو بزرگی ...

والا خواهر احساس میکنم که به زور ازدواج کرده مطمئنی با خواست خودش اومده خواستگاریت

با عرض پوزش حس میکنم بهت علاقه نداره واینجوری ایراد میگیره

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
اینطوری ادمه بدی افسرده میشی  دیگه نظرش برات مهم نباشه بزن برقص عشق کن براخودت زندگی کن

افسرده شدم

کاش افسرده میشدم

دیوونه شدم رسما

همچیت عالی بود تموم اعتماد بنفس و روحیتو گرفت توام اعتماد بنفس نداشتی همرو از دست دادی لطفا باز رو خودت کار کن همون دختر شاد قبلی شو از بدو تولد بچتم همش بهش بگو بهترینه اصلا نزار باباش بهش نظر بده همچی بچتو بکن چشم بقیه بهش بفهمون اون بهترینه بهتر از اون تو دنیا نیست نذار بی اعتماد بنفس بشه بعد یکی مثل شوهرت بیاد زندگیو براش کوفت کنه 

اخلاقای خوبشو نمیگم چون قطعا همه خوبی دارن بدی هم دارن فقط زوم کردم رو این اخلاقش بنظرتون بخاطر چ ...

اصلا تقصیر همسرتون نیست تقصیر شماست که خوبی های خودت رو دست کم گرفتی و به خاطرش تغییر کردی. خودت رو دوست داشته باش عزت نفس داشته باش

بجه داری ؟؟  برو مشاور  چند وقته ازدواج کردی

۶ ساله اره ی دختر ۳ونیم ساله دارم

هیچ جایی اجازه نمیده برم

یاازمن نظر نمیپرسع

میگم بمن ی حقایی تو زندگی بده

بزار حس کنم ادمم

قدرت تصمیم گیری دارم

ولی خب....

جوابشو نده هرکار دوس داری بکن 

همسر منم اوایل خیلی گیر میدادبه نوع پوششم همش تحقیرم میکرد محلش ندادم بهتر شده الان. 

خاک توسرشون ❤️‍🩹

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️