2777
2789

عزیزم به نوع گروه خون نیس 

آزمایشاتش پیچیده تره مثلا از روی خونتون متوجه میشن که تالاسمی مینور یا ماژور دارید یا نه 

اگه جفتتون داشته باشید نمی‌ذارن ازدواج کنید چون بچه ها معلول دنیا میان

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه شنیدم میگن برای بچه مشکل ب وجود میاد اگر گروه خونی ها همخونی نداشته باشن که

ربطی نداره . منظور اینه که نباید دوتاتون کمخونی داشته باشید 

دو مدل کمخونی داریم مینور  و کم خونی بخاطر کمبود آهن . 

اگر کمخونی بخاطر کمبود اهن باشه با قرص حل میشه . 

اگر کمخونی یکیتون مینور باشه و اون یکی سالم باشه بازم مشکنی نیس . 

اما اگه دوتاتون کمخونی مینور داشته باشید . بچتون میشه ماژور . ( که معلولیتی در کار نیست . بلکه بچتون باید هر ماه خون طزریق کنه . وگرنه معلول نمیشه اینجا بعضیا گفتن معلول،🤦🏼‍♀️ .  چون بچتون باید هرماه خون طزریق کنه و ازمایش و اینا برای همین اگه باردار بشید و بچتون ماژور باشه باید سقطش  کنید که سقطش هم  کاملا قانونیه منتها بدن  مادر جوابگو اینهمه سقط نیس برای همین مجوزازدواج نمیدن . 

مگه اینکه شما خودتون امضا بزنید که از عواقبش خبر دارید و با این شرایط رضایت میدید که ازدواج کنید . اونوقت حتا اگه مشکل هم داشته باشید با خواست خودتون میتونید ازدواج کنید)

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....