2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر

من با همسرم تقریبا مشکل خاصی ندارم ولی امروز گفت تو اصلا غرور و عزت نفس نداری و خیلی آویزون منی و سیریشی ...

فکر کردم و دیدم راست میگه

هر موقع دعوا میکنیم من میرم آشتی میکنم ....

پیشنهاد رابطه رو من میدم....

منم که همیشه میگم بیا باهم حرف بزنیم ....

منم که با وجود اینکه اون مقصره کوتاه میاد

بچه ها سرتون رو درد نیاورم احساس میکنم زیادی در دسترس ام براش و ترس از دست دادنمو ندارند ....

ولی من بر عکس میگم هر لحظه از دستش میدم.....

حالا خانومای باسیاست تو رو خدا کمکم کنین کاری کنین اون بیوفته دنبالم خسته شدم از این اخلاق گندم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

چقد برعکس منی

و شوهرم برعکس حرف شوهرتورو میزنه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا لقمه آماده رو هیچ کس نمیخواد ،ذات آدمیزاده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چیکار میکنی یادم بده خوب

اخه دست خودم نیست کلا از اول اینجوریم

هیچ وابستگی به شوهرم ندارم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

خیلی خراب کردی گلم نباید اینجوری پیش بری زنه که باید ناز و ادا داشته باشه منم مثل شما بودم الان درست شدم برامم مهم نیست اگر با ماهی یه بار دوبار رابطه اوکیه اهمیتی نمیدم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند