2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تو اصلا غرور و عزت نفس نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا موافقم .... ولی روششو بلد نیستم

مهربون و آروم باش باهاش اما در عین حال هر چی خواست اوکی نده ،مثلا بذار اون بخواد که برین مهمونی برین بیرون اون درخواست رابطه بده اماااااااا از هر سه یا چهار بار یه بار شو اوکی بده ، یه دلیل قانع کننده بیار ، متاسفانه باید یکم فیلم بیای ، مثلا غذاشو بده بعد برو خودتو مشغول کارا یا گوشیت کن ، خودتو به خستگی و حال بدی بزن اما اوکی نده ،، از بس قابل پیش بینی بودی سرد شده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اره بابا....شبا موقع خواب بوسم می‌کنه فک می‌کنه نمیفهمم

مثلا ی هفته ازش دور بشی

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

این مردا کلا عجیبن. پیش قدم نمیشی هزار تا بحث راه میندازن ک تو چرا اصلا توکاری پیش قدم نمیشی و منو دوستنداری

پیش قدم هم میشیم میگن عزت نفس نداری

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

عزیزم متاسفانه این عادت بد باید یه جایی ترک کنید و خب واقعا هم سخته پس کردن عادت ولی با تمرین درست میشه! وقتی همسرتون هر رفتاری باهاتون میخوان انجام میدن و شما اونی هستید که معذرت خواهی میکنید همسرتون دفعه ی بعدی به خودش اجازه میده از حدش بگذره و رفتارای بدتری داشته باشه چون میدونه همیشه شما هستید که بیاید برای آشتی حتی اگه تقصیر شما نباشه ! حالا برای رفع این مشکل باید شوهرتون از این دایره توجه دور کنید فرض کنید هنوز مجرد هستید و ازدواج نکردید برای زندگی تون چیکار میکردید؟ چه اهدافی داشتید همونا رو دنبال کنید متاسفانه شما کل تمرکز و انرژی تون رو شوهرتون میذارید تنها راهش تمرکز روی خودتون

از دستش میدم یعنی چی 

اصلا بر فرض محال از دست بدی؟ 

دنیا و آخرتت خلاصه شده تو وجود این یه نفر ؟ 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
دقیقا من اینجوری میکنم بیشتر جوابه خودشون زنگ میزنن😂

هاوالا تازه از این به بعد ورزش و گشت و گزار رو افزایش میدم هربار زنگ بزنه بگم با دوستم فلان جا هستم فکر نکنه نشستم چشم به راهشم  ولی خب نباید جوری رفتار کنیم که متوجه بشه ناراحتیم

اره بابا....شبا موقع خواب بوسم می‌کنه فک می‌کنه نمیفهمم

رمان او دوستم نداشت

رو بهت معرفی میکنم از نت دان کن بخون

زن داستان چنین مشکلی داره 

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
مهربون و آروم باش باهاش اما در عین حال هر چی خواست اوکی نده ،مثلا بذار اون بخواد که برین مهمونی برین ...

خیلی ممنون عزیزم حتما انجام میدم ولی مثلاً میترسم من سرد شد اون از من بدتر

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
از دستش میدم یعنی چی  اصلا بر فرض محال از دست بدی؟  دنیا و آخرتت خلاصه شده تو وجود این ی ...

اهاااان مشکل منم همینه میگم نکنه محلش نزارم اون از من بدتر سه

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم