بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست زشت و حتی خر ماده هم نبرین پسرا هول تر از این حرفان چشمشون همه رو میخواد جز اونی که بدست اوردن ختم کلام✋🏻
لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر.
لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر.
۱۰ سال پیش همین اتفاق برا دختر خاله ی دوستم افتاد. دختر خالش و دوستش رفته بودن قرار بعد پسرِ که اومده بود تا اینو دیده و خوشش اومده ، بعد قایمکی با این یکی ارتباط گرفته بوو رل زده بودن، بعدشم ازدواج کردن.
آها اوکی ولی کلا با جنس خراب پسرا نباید قرار گذاشت وقتی ساق پای طرفو میبینن معلومه که فقط دنبال اونی هستن که خوشگل تره
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12