2777
2789

هی تب میکنه

دکترم بردیم انواع ازمایشارو داده مشکل خاصی نداشته

میتونه از دندون باشه؟

۷ماهشه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

آره از دندونه 

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووییییییی این عکسو که گذاشتی دوسدارم بچلوووونمششششش 😂😂😂😂♥️♥️♥️♥️

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بله عزیزم دندونشه مبارکش باشه جیک زده لثش

عزیزم یه ژل داروخونه‌ها دارن بگیر براش بزن یکم تسکینش میده وقتیم خیلی گریه کرد استامینوفن بهش بده یا بمال رو لثش ای جونم دختر قشنگم

اوووخ خدا پسر منم سال بعد این موقع همسن دخترته🥹🥹🥹😍😍😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

توی بارداری به شما گفته بودن بچت مشکل داره باید زودتر سزارین کنی؟ میگفتی بچم خیلی زیاد لگد میزنه، منظور دکتر چه مشکلی بود؟ الان ایشالا سالم اومده بغلت؟ 

منم ۲۷ هفتم بچم لگد های بدی بهم میزنه