2777
2789
عنوان

آیودی گذاشتم خیلی نگرانم بیاین لطفا خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 113 پست
خب از کاندوم و جلوگیری طبیعی استفاده کنین  یه خانومی چند شب پیش اینجا تاپیک زده بود با وجود آی ...

کاندوم نمیشه آلرژی دارم طبیعی هم که مطمین نیست اونم تا دو سال اول بعد زایمان

جاریم و همکلاسیم با آ یو دی باردار شدن 

جاریم تو ۵ ماهگی آ یو دی زد کیسه آبشو پاره کرد بچش سقط شد 

همکلاسیم بچش دنیا اومد الان ۷ ماهشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن ده ساله ولی زود تر باید در بیاری مثلا ۷ ۸ ساله 

اسی خانوم دستگاه رو خودت خریدی یا دکتر داشت ؟

قیمت خود دستگاه رو نپرسیدی 

هر طور حساب میکنم با هزینه ی سونو و اینا هم ۶ تومن نمیشه 

میلیونی دستمزد گرفته یعنی ؟

امیدوارم حداقل بهترین متخصص بوده باشه 

عاخه جابجایی نداره که 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

ما دبیرستان یه دبیر داشتیم دخترش کلاس ادل راهنمایی بود میگفت این همه سال جلوگیری طبیعی داشتم تا الان خلاصه شدنی هست 

آمپول ضد بارداری بزن هر ۶ ماه یبار 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
سلام چرا عزیزم  اگه خوب باشه تا ۱۲ سال هم جا داره  بعد ۱۱ سال خودم رفتم عوض کردم یدونه ن ...

من ۵ساله گذاشتم ، پریودم ۲۸ روزه بود ، به مرور شدم ۲۴ روز یکبار ، چندروز هم لک بینی قبل و چندروز هم بعد پریودی دارم ، گاها ۱۰_۱۲روز پریودیم طول میکشه ، شما این مشکلاتو نداری ؟

چقدر ما خانما بدبختیم بخدا،،،دلم میخواد این رحم لعنتی دربیارم بندازم دور،،خسته شدم بس استرس بارداری و خونریزی شدید پریود کشیدم

2810