2777
2789
اگه استثنایی بخوره کلاس اول باید بره استثنایی اگه تو استثنایی معدل بالا گرفت و همه چیش تایید شد مدیر ...

اینو البته کاردرمان باشک گفت گفت قبل اینجور بوده جدیدا خبر ندارم حالا من تا آخر این هفته دارم میبرم پسرم پیش یکی که دکترای روانشناسی کودکان استثنایی و ناتوان ذهنی رو داره میبرم برا محک زدنش ازش میپرسم هرچی گفت میام بهت میگم چون منم مثل تو نگرانم پسرم نیمه دوم بهمنه۹۷ هست باید بره پیش ولی نمیتونم میترسم سنجش یکی میگه برا پیش باید ببری یکی میگه اجبار نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو البته کاردرمان باشک گفت گفت قبل اینجور بوده جدیدا خبر ندارم حالا من تا آخر این هفته دارم میبرم ...

🔴اطلاعیه_مهم🔴

#سنجش_بدو_ورود

🔴مهلت ثبت نام در سنجش تا پایان اردیبهشت ماه می باشد.

🔸️کلاس اولی‌‌ها هر چه سریعتر برای "سنجش سلامت" ثبت‌‌نام کنند.

🔹️سامانه نوبت‌گیری برنامه ملی سنجش بدو ورود به دبستان و کودکستان در سال ۱۴۰۳ باز شده است و والدین می‌توانند با مراجعه به سایت برای نوبت‌گیری اقدام کنند.

🔹 متولدین اول مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ که در  مهر ۱۴۰۳ وارد پایه اول دبستان می‌شوند الزاما باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند. در غیر این صورت امکان ثبت‌نام در پایه اول دبستان را نخواهند داشت.‌ به گزارش فرهنگیان صد و بیست قابل ذکر است یک نوبت شرکت در سنجش و دریافت نتیجه، برای ورود به پایه اول برای هر دانش‌آموز کافی می‌باشد.‌ همچنين نوآموزان متولد 01 / 07 / 1397 تا 01 / 07 / 1398 كه در سال تحصيلي 1403 وارد مقطع پيش دبستاني مي شوند نيز مجاز به نوبت گيري طرح سنجش مي باشند.

.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
۵ سال و ۷ ماهش هست نیمه اول هست آخر شهریور می خوام امسال بزارم پیش اما گفتم سنجشو بره تا خیالم راحت ...

پسر منم ۵سال و ۴ماهش بود ک رفت 

شش ماه اوله 

مهر باید بره کلاس اول 

اما به همه سوالها جواب داد 

تست آیکیو میگیرن از بچهها ،نمرش بالا هم شد 

در حد بچههای ۷ساله شده بود 

بچهها اصلا قابل پیشبینی نیستن 

یهو در لحظه ممکنه بهترین واکنش رو نشون بدن 

یا اصلا همکاری نکنن

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بچه گریه کرد چی؟

نمیدونم فک نکنم بچه های عادی خیلی وابستگی پیدا کنن و برای چند لحظه ای تنها موندن براشون مشکل نباشه من پسر خودم لحظه ای نمیتونم تنه‌اش بذارم بسیار وابسته هست بهم