2777
2789
وای عزیزم دلم میخاد ی ماچ محکم بکنمت از ته دلم گفتم  پست قبلی گقتی یکی دوسال قلبم هری ریخت پا ...

عزیزممم😁😘😘❤ من فک کردم گفتم بالاتر اخه 

نگران نباش خوب پیش میرع به امیدخدا توکلت به خودش باشه

خواهش عزیزدلم

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضعیت مالیم چطور پیش میره؟ میتونم تهران خونه بخرم؟ 

یکم بالاپایین داری از نظر مالی  یه نگرانی و ترسیم تو چشمات میبینم نمیدونم از چیه ..زیاد مطمئن نیستم درین مورد متاسفم عزیزم

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
آره خیلی اذیت شدم.به نظرت شوهرم دوستم نداره؟

نمیتونم بگم نداره ، ولی اختلاف و ناراحتی زیاد بینتون پیش اومده ممکنه کار راحتی نباشه حل کردنش  ، ولی ان شاءالله حل میشه 

از ته قلبم امیدوارم بهترینا رقم بخوره واست

عزیزممم😁😘😘❤ من فک کردم گفتم بالاتر اخه  نگران نباش خوب پیش میرع به امیدخدا توکلت به خودش با ...

سلام عزیزم اگه امکانش بود درخواستمو قبول کنید ازتون چند تا سوال بپرسم 

براتون ایه الکرسی میخونم و اگه خواستید میتونم براتون ف‌ال بگیرم

کاربری دست دونفره
نمیتونم بگم نداره ، ولی اختلاف و ناراحتی زیاد بینتون پیش اومده ممکنه کار راحتی نباشه حل کردنش   ...

عزیزم امسال مامان میشم ؟ چند تا بچه میارم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
2810