2777
2789
عزیزن من کی ازدواج میکنم 

امسال درصدش بالاس

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
برای شما پیشرفت تحصیلی و شغلی میبینم ، به اهدافت کمی نزدیک تر میشی ، از لحاظ مالیم اوکی تر میشی در ...

سلام عزیز لطفا بگو که سعید و رلش ازدواج میکنن یا کات؟

سعید جز رلش ،دختریو میخواد ؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم سلامت باشی  اها متوجه شدم ، من حس میکنم حسش عادیه خیلی عشقی طور نیس ، البه میتون ...

آها که اینطور مرسی عزیزم،آخه راستش من قبلا درباره این شخص خیلی فا.ل میگرفتم همه میگفتن این شخص خیلی دوستت داره

ولی من با یکی از دوستام پارسال دعوام شد بعد دوستم اومد پشت سر من پیش این آقا کلی صفحه گذاشت و بد منو گفت بعد اون این شخص کلا زیر و رو شد به طوری که نه تو صورتم نگاه میکرد نه جواب سلاممو میداد.

من احساس میکنم شاید دوستم داشته ولی براش سوتفاهم پیش اومده،میتونه بخاطر اونم باشه؟🥲💔

ببخشید سرتو درد آوردم بازم❤️❤❤️

عزیزم میشه لطفا بهت درخواست بدم

راستش من برای حس ۶ درخواستارو قبول نمیکنم عزیزم شرمنده چون خیلی شلوغ شده همین الانشم ، سوال شخصی دارین؟

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
سلام در مورد من چی حس میکنید؟ در طالعم بچه هست؟ ایندمو چی؟ ممنونم 

سلام بچه هس ولی الان ن ، یه مسیر روشن میبینم برات که نشون از یسری فرصتهای پیشرفتی خوب رو خبر میده ،اینکه در چه مرویپدی هستو نمیدونم  ، اما مسیر ایندت روشنه برام 

بله گلم

وای عزیزم دلم میخاد ی ماچ محکم بکنمت

از ته دلم گفتم 

پست قبلی گقتی یکی دوسال قلبم هری ریخت پایین، ترسیدم بعد این کجا میریم 

ولی الان ک گفتی بعدش صاحب خونه میشیم خیلی ذوق کزدم یه دنیا ازت ممنووووووونم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

من کی حالم خوب میشه؟دیگه خسته شدم از قهر شوهرم.کی با هم آشتی میکنیم؟

یه انرژی منفی و غم و نگرانی زیادی درونت حس کردم بخاطر رابطتون هس؟ بنظر خیلی اذیت شدی این مدت 

حالت به مرور بهتر میشه حس میکنم ، در مورد رابطتون بنظر اختلاف زیاد بوده 

سلام عزیزم  میشه منم بگی من مصاحبه رو قبول نهایی میشم؟

سلام گلم ، بله فکر میکنم ، از همون اول عجیب حس خوب گرفتم ازت

2810