2777
2789

مدت هاست که هی شروع میکنم و سط راه کم میارم ولی این دفعه پر قدرت شروع میکنم من معلم رسمیم ارشد میخونم یه لیسانس هم میخونم و یه پیج فروشگاه دارم و اموزش ولی خب با توجه به شرایط سخت خونه نمیتونم و نمیرسم خونمون خیلی پر جمعیت و خواهر معلول دارم مخصوصا که من میدونم میتونم از پیجم به درآمد های فوق العاده ای برسم ولی نمیتونم وقت بذارم میخوام خانه معلم رزرو کنم و برم برای بک هفته تا پیج و کارامو وارد یه روال و برنامه بکنم و برگردم مطمعنم تنها باشم انجامشون میدم 

امیدوارم این دفعه بتونم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمعنم که میتونی 🌱⁦❤️⁩ این حرفمو یه نشونهدببین عزیزم انکار تاپیک تو خوندم به دلم افتاد ⁦❤️⁩

بخدا همش از خدا میخواستم که بهم نشونه بده که من تردید نداشته باشم و شروع کنم میدونستم که میشه🥹🌱

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
بخدا همش از خدا میخواستم که بهم نشونه بده که من تردید نداشته باشم و شروع کنم میدونستم که میشه🥹🌱

برات از خدا بهترین هارو آرزو کردم تو همین لحظه عزیزم ⁦❤️⁩ الهی که خیلی زود نتیجه زحمت هاتو میبینی⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘