2777
2789
عنوان

از شوهرم دارم جدا میشم میگه بچه رو بدی ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 8994 بازدید | 172 پست
طرفداری نیستش حقیقت هستش دختر نیاز به پشت پناه داره دختر رو باید نازشو خرید

بابامم همینومیگ 

منودخترم شماهمه می‌دونم خرم می‌کنه😁

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم اینکارو کنم ولی دیدم بچه اینجوری بیشتر آسیب میبینه

اره راست میگی 😔ای بابا

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
بابامم همینومیگ  منودخترم شماهمه می‌دونم خرم می‌کنه😁

دختر برای خانواده و بابا عزیز هستش

کلا دختر برف شادی هستش

بزرگ بشه .میشه چراغ خونه ی شوهر

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
میتونم علت این حرفتون رو بدونم؟

خب من مادر نشدم 

ولی به نظرم بعد طلاق بچه پیشت باشه ممکنه دست و پات گیر بشه 

بعدم خرج با باباش باشه بهتره تو فقط هفته ای دو سه روز ببرش پیش خودت باهاش تفریح کن بهش محبت کن. 

چرا فکر میکنین پسر تو طلاق ضربه کمتری میخوره؟ بعضیا میگن فلانی طلاق گرفته باز خوبه بچه ش پسره کلا ...

والا انگار پسرا انسان نیستن اینجور میگن .. دخترا با گریه و برون ریزی احساسات برخورده فشار روشون کم میکنن تازه . پسرا تو دل میکشن و آسیب بیشتری میبینن. 

دختر برای خانواده و بابا عزیز هستش کلا دختر برف شادی هستش بزرگ بشه .میشه چراغ خونه ی شوهر

بله درسته همیشه میگ توبهترینی زیباترینی مهربونترینی کلی ارم تعریف می‌کنه 

من بیشترین کوهاموبابابام رفتم 

میخواد از طریق بچت   انتقام مهریه ک گرفتیو ازت بگیره   چیز دیگه ای نیست ۰۰۰ اینکه  ه ...

کم اذیت م نکرد ت این ۱۰ سال 

حالا هم میخواد با بچه اذیت م کنه 

تو خونه هر حرفی میزدم میکوبید ب سینه ش بچه ی منه از خونه ی بابات نیاوردی ازت میگیرم آخرش م اینطوری کرد

خدا لعنت ش کنه

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
خب من مادر نشدم  ولی به نظرم بعد طلاق بچه پیشت باشه ممکنه دست و پات گیر بشه  بعدم خرج با ...

نمیدونم چیکار کنم هرکس ی چیزیی میگه حاضرم پا روی دلم بزارم ولی آینده ش خوب باشه و بدتر از این نشه

فقط اینو میدونم اون بچه الان مدرسه ای میشه وباید کل هفته یک جا باشه نمیشه هی پاس کاریش کرد ویک نفر باید به درسش نظارت کنه نه چند نفر 

به نظرم اینارو به همسر سابقت بگو ولی خودتو مشتاق نشون نده بفهمه بچه مسئولیت داره ولت میکنه 

والا انگار پسرا انسان نیستن اینجور میگن .. دخترا با گریه و برون ریزی احساسات برخورده فشار روشون کم م ...

بستگی به اینکه از چجور خانواده ی بزرگ شده

و اینکه چقدر اون آدم پخته باشه

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
فقط اینو میدونم اون بچه الان مدرسه ای میشه وباید کل هفته یک جا باشه نمیشه هی پاس کاریش کرد ویک نفر ب ...

آره منم فکر اینجا هاشو میکنم میگم فردا میخواد بره مدرسه کی ب درس و مشق ش میخواد برسه