2777
2789
عنوان

از شوهرم دارم جدا میشم میگه بچه رو بدی ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 8994 بازدید | 172 پست
چرا فکر میکنین پسر تو طلاق ضربه کمتری میخوره؟ بعضیا میگن فلانی طلاق گرفته باز خوبه بچه ش پسره کلا ...

آره پسرا ب نظرم بیشتر آسیب میبینن

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پسرا ب نظرم بیشتر آسیب میبینن

اصلا فرقی نداره

پسرا چون ابراز احساساتشون کمتره بقیه فکر میکنن قوی ترن

در صورتیکه یه پسر بالغ میتونه اندازه یه بچه کمبود محبت داشته باشه و تو خودش بریزه و کسی متوجه نشه اما از درون داغونه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
علت جداییتو نگفتی. قصدش اینه ک تورو اذیت کنه و ازش حضانت بخوای. برای نگه داشتنش دو دله

خیلی چیزا عزیزم مفصله نمیشه گفت 

خودش میگه دیگه نمیخوامت 

عریزم چه نیاز و خواسته ای ؟؟تمام هزینه های زندگیشان رو میده ..محبت هم داره ..کار دیگه ای باید انجام ...

این پدر باید شب و‌ روز کنار دختراش بود 

ولی جدا شده و هم خودش هم محبتش قسطی شده 

آسیب جدا شدن از پدر برای دختر زیاده 

پس هر کاری کنه کم کرده 

چه مرد چه زن بعد از طلاق ازدواج کنن اولویت اول و آخرشون باید بچه هاشون باشن 

هر کاری بکنن باز کم کردن چون با طلاق آسیب زدن به بچه ها 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
خیلی چیزا  میگه دیگه نمیخوامت

بچه رودولت نمیده بهت،اینم معلوم بوده آدم رومخی هست که میگه نمیخامت

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
تروخدا خودت نگه دار..... نذار بچه ات حسرت و دلتنگی ات رو بکشه . هیچکس مثل مادر براش دلسوز و مهربون ن ...

میدونی عزیزم از وقتی اینجوری شده خیلی ضعیف شدم از نظر روحی بهش نگاه میکنم جیگرم آتیش میگیره میگم حیف تو نبود اینکارو باهات کرد میبرم میگردونمش ولی دیگه دلم شاد نیست وقتی بهش نگاه میکنم 

این پدر باید شب و‌ روز کنار دختراش بود  ولی جدا شده و هم خودش هم محبتش قسطی شده  آسیب جد ...

خب عزیزم تاوان اونو من که نباید پس بدم منم دختر پدر و مادرمم با هزار امید وارد زندگی این مرد شدم ...دلیل نداره من درگیر بشم ..اون زن به همسر من نامحرم و غریبه هست نمیتونه هیچ توقعی داشته باشه جز هزینه پول اون د و نفر...من هیچ نقشی نداشتم در این قضیه