2777
2789
عنوان

از ی دانش آموز زرنگ به این

243 بازدید | 6 پست

بچه ها من امروز امتحان آزمایشگاه دارم ولیی از وقتی افسردگی گرفتم انگار حافظم ضعیفففف شده 

با اینگه از دیروز دارم میخونمم همه چییی یادم میرهههه..دعا کنید بمیرممم، منی ک ۲۰ میگرفتمم همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی پر از این نمره‌های خوب و بده نه نمره خوبش رو خودت به تنهایی می‌گیری نه نمره بدشو مراقب خودت باش گاهی یه نمره بد تو آزمایشگاه بهتر از یه نمره خوب تو افسرگیه غمت نباشه یه عمر وقت جبرانشو داری به روح و روانت برس.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

عزیزم

برو دکتر اعصاب و روان و داروی ضد افسردگی و استرس بنویسه برات اگر نیاز داری

حافظه ات هم خوب میشه

بگو دارویی بنویسه که وابستگی نداشته باشه و فقط می خوای برای یک ماه امتحانات بخوری

منم پسرم اضطراب داشت و تمرکز نداشت

بردم براش دارو نوشت و گفت فقط تو بازه زمانی  امتحاناتت بخور

خیلی بهتر شد

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚