2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اگه راست میگی بگو اصالتت کجایه خار خاشاک توی که از اصالت پدرت فراری شک ندارم بدنام که فراری ولا ب ...

اصالش قم هست 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

اگه میخای عروس لر ها بشی رو خودت کار کن خوب باشی باهات خوب رفتار میکنن ذاتت خرده شیشه داشته باشه  مسلما باهات بد میشن

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
آره .قبول دارم قم مردم خوبی نداره 

حالا منم قبول میکنم که بختیاریهای سمت خوزستان خیلیییی خونگرمتر ومهمانوازتراز چهارمحالن

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
دقیق نمیگم شناسایی نشم ولی از ترکای اطراف بروجن بابای من کلا مشکل اخلاقی خیلی داره  ولی خب مام ...

باشه عزبزم 

اتفاقا من اصلا سمت بروجن اون ورا نیومدم😅😅خیالت راحت نمیشناسمم. 

پس بیشتر فکر کنم درموردش🥲🥲

از 
جدی؟😐 مامانت ترک کجاست؟ منم ترک چهارمحالم یه خاستگار لر دارم😐یعنی ایندم شبیه پدرومادرت میشه؟

معلومه که نه .چرا فکر میکنی همه مثل همن و ب قومیت ربط میدی عزیزم ساید این فرد با ی ادم بدش گیرش افتاد چ ربطی ب قومیت داره بد ذات همه جا هس دلیل نمیسه چون یکیش اینطور باشه همشون مثل هم باشن یعنی ی تهرانی بد باشه همشون همینن.عزیزم برو راجب خانوادشون تحقیق کن پرس و جو کن اینجا هر کی خاطره خوب داشته لاشخه میگه همه خوبن هر کی بد داسته باشه میگه همه بدن من باشون ارتباط داشتم مردمان خوبی بودن از نظرم البته اون ادمابی ک باشون ارتباط داشتم لطفا برو تحقیقکن و سرنوشتتو نده دست ادمای دیگه با تجربیاتشون چ بد چ خوب

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
ترک کدوم شهر دقیقا؟ من بابام مال فارسانه به شدت آدمای سرد و بی عاطفه این مامانم اینا خونگرمن ولی ب ...

فارسونیا هفتاد درصد همینجورن و اینم بگم بشدت خودپسندن 

والا اسم روستاشونو یادم رفت یه اسم عجیبی هم داشت ولی چندین ساله شهرکرد زندگی میکنن شوهرش قبلا طلاق گرفته بود ماهم خیلی تحقیق کردیم ولی آنقدر آدم بدی بود همه ازش میترسیدن و چیزی نگفتن

شیدا 🤍🦋