2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
نه عزیز اهل اصفهانم، دانشگاهم شهرکرد بوده

آهان موفق باشی🫂

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من اهل این استان هستم 

مردم لردگان با خودشون و دور وری ها خیلی خوبن و وفادار بهم دیگه و اهل حمایت هم 

شهرکرد ‌که مرکز استان هست هم مردم عادی داره زیاد اخلاق اغراق شده ای ندارند که بگیم وای خیلی بدن خیلی خوبن فلانن کاری با کار بقیه ندارن معمولا

😐🤣گفتم دیگه از نظر زبان و گویشم حتی فرق میکنن .شهراشون فرق میکنه بختیاری اکثرا استان خوزستان و قسم ...

یکی از روستاهای لردگان که آشنا داریم گفتن بختیاری هستیم که😐😂

هرچی توی کامنتا بهت گفتن بریز دور

لرها به دو دسته تقسیم میشن

لربزرگ و لر کوچک

لر بزرگ بختیاری ها هستن و لر کوچک لر های لرستان و غیره،

بختیاری ها و لرها ،گویش و لباس و آداب متفاوتی دارن‌.

از نظر اخلاقیات نسل جدید بسیار متفاوت از قدیمه و نمیشه مقایسه کرد،البته مناطق بسته و روستایی اغلب اصیل تر و قاعدتا اخلاقیات خاص خودشون رو دارن

ضمن اینکه هم مذهبی پیدا میشه هم غیرمذهبی 

به نظرم شما اگر میخوای وصلتی کنید با هر قومی تمرکزت خاصه روی خانواده و بعد اقوام اون آقا باشه

ولی ویژگی بارز همه دست و دلباز بودنه،یعنی گاهی جلوی مهمونشون وقتی عزیز باشه گوسفند قربونی می کنن و خیلی اهل دلن

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)