2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
میشه بگی چه رفتارهایی؟

مثلا یچیزی که هنوزم برام عجیبه این بود که در هر شرایط و حالی که بودن فقط کافی بود که یه آهنگ با زبون خودشون رو بشنون تا دستمال به دست بیان وسط😂  حتی اگر وسط گریه هم بودن 

یا مثلاً یادمه برای یکی از دوستام خواستگار اومده بود ما با ذوق رفتیم پیشش اونم کلی با آب و تاب تعریف کرد و آخرش گفت شغلش گله داریه 

ما خیلی تعجب کردیم واقعا تا اون زمان من نشنیده بودم یکی شغلش گله داری باشه ولی اونجوری که تعریف می‌کردن معلوم بود بین خودشون خیلی عادیه

این مثالی هوایی که زدم بیشتر جنبه خنده داشت ولی بدون که کلا فرهنگ زندگیشون خیلی متفاوته و اگر اهل اونجا نباشی واقعا اذیت کنندس بخصوص لردگون که یه شهر کوچیکه 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و از نظر مذهبی بودن چطور بودن؟

لردگون با شهرکرد خیلی متفاوته هم آدمهاش هم سبک زندگی و...

تا اونجایی که من دیدم شهرکرد نسبت به لردگون مذهبی تر بود البته میگم آدم با آدم فرق داره شاید فقط همکلاسی های من اونجوری بودن نمیدونم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
جالب بود😂 شما خودتون اهل چه استانی هستید؟

اهل اصفهان هستم 

بعد اینکه مگه لر و بختیاری باهم فرق میکنن؟🤨

وای دوسته من با ی بختیاری آشنا شد با هزار نفر بود پسره کم داشت انگار دو قطبی بود 

همه کع مثله هم نيستن

۸/۱۲/۱۴۰۲❤️🤪💍💓پروفایلم خودم هستم کپی🚫