2777
2789

دخترم رفته تو ۸ ماه.از ۲ ۳ ماهگی شصتشو میخوره هر کاری کردم حریفش نشدم الان سینه خیز نمیره رو دستاش بلند نمیشه همش میخواد بخوابه شصتشو بخوره.دارم روانی میشم! ذوق هیچی نداره نه اسباب بازی نه هیچی

عشقش دستشه

هیچ مشکلی هم نداره دکتر بردم خداروشکر سالمه ولی ب شدت سرگرم دستشه.اونقدر ک اگه گرسنه تشنه هم باشه صداش در نمیاد فقط دستشو میک میزنه😭😭😭

سلام عزیزم دختر منم تا ۱۰ ماهگی خیلی انگشتش رو میخورد یعنی هر راهی رو که بگی رفتم از بستن دستش بگیر تا داروی تلخ و نمیدونم هر جور تلخی که بگی میزدم بدستش ولی بی فایده بود تا اینکه یه خانم عرب گفت برو از عطاری صبر زرد بگیر..اینو گرفتم و تو آب گرم خیس دادم بعد زدم بدستش فقط یه شب بالای سرش بیدار موندم و هی زدم بدستش دیگه رهاش کرد و اصلا نخورد

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین ممنون میشم😚
سلام عزیزم دختر منم تا ۱۰ ماهگی خیلی انگشتش رو میخورد یعنی هر راهی رو که بگی رفتم از بستن دستش بگیر ...

آخه خیلی تلخه و بد مزه اس 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین ممنون میشم😚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پوکی استخون داشتی چی کردی الان رماتیسمت توچه مرحله ایی؟

رماتیسم ندارم فقط پوکی دارم. هیچی همون قرص کلسیم و ویتامین دی میخورم هفته ای ی بارم آلندرونیت. هنوز تراکم استخوان نرفتم ببینم اوضاعم چطوره! بچه کوچیک دارم وقت نمیکنم