2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
اره مطمئنم بیش فعاله

چند تا دکتر دیگه ببرین. پسر من تشخیص بیش فعالی و عدم تمرکز دادن اما اصلا این نبود. من اصلا برای این مورد نرفته بودم حرف هاشو چندین بار تکرار می کرد رفتم دکتره برای خودش تشخیص داد استرس شدید عدم تمرکز شدید داره خیلی رو صندلی تکون میخوره احتمالا باید دارو بیش فعالی هم بدم. و جلسات نورو فیدبک

من منفجر شدم دیگه آنجا نرفتم. رفتم یه جای دیگه می دونی چی گفت خوب بچه شما به خاطر هوش بالاش توسط اطرافیان درک نشده و احساس عدم امینت داره همین. اولین کار مدرسه و معلمشون عوض کردم چون اونا تشخیص دادن مثلا بیش فعاله. 

و رفتار کلاس و مدرسه پسرم رو از لحاظ روانی داغون کرده بود. بردم یک مدرسه با معلم خوش رفتار پسرم از این رو به رو شد

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کدوم دکتر بردی؟ 

من خودم خیلی پیگیرم و روانپزشک و کادردرمانی رفتم 

بچه سه ساله رو تشخیص بیش فعالی نمیدن 

دکترت کیه؟

من همسرم پزشکی خونده و دوست زیاد داره تو این حیطه سه سال سن تشخیص نیست شاید اختلال یادگیری داره یا عدم تمرکز

اسم داروهاتو بگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترین دکتر شهرتون رو پیدا کنید تشخیص اشتباه خودش هزارتا مشکل روانی دیگه درست می کنه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
نه بیرون نمی‌برم چون میپره جلوی ماشین ها دستمو نمیگیره و ... تو خونه تنها میشیم کلا شیطونی نمیکنه و ...

خب پس نمیشه گف بیش فعاله اینجوری عزیز. بچه باید بره بیرون بدوبدو کنه. یا حتی جلوی در یا تو پارکینگ یا توکوچه ...بره ک یادم بگیره ک خطر چیه کرب قول شما نپره جلوماشین یا تا میره بیرون جو زده نشه از خودش دراد . ایکاش روش زندگی رو عوض میکردید ی  چند ماه

parasoo1989@
میشه بگی روانپزشک چیکارت کرده من از عوارض داروی اعصاب گردنم کج شده

کنکوریم یهو زد ب کلم برم روانپزشک رفتم نقشه مغزی نوشت بعد گفت بیش فعال بودی از بچگی متوجه نشدی چون هوشت خوب بوده

من هنوزم شک دارم ک بیش فعالم یا نه ولی با دکتر فیروز آبادی صحبت کردم گفتن اصلا از روی این نقشه مغزی نمیشه تشخیص داد تست adhdجداست

حدودا یک ماه و نیم از وقت طلایی کنکورم بخاطر داروهای پر عوارض اون دکتر به فنا رفت خیلی حال بدی داشتم الآن با تشخیص دکتر فیروز آبادی دارو اضطراب مصرف میکنم

عزیزم کدوم دکتر بردی؟  من خودم خیلی پیگیرم و روانپزشک و کادردرمانی رفتم  بچه سه ساله رو ...

دقیقا من پاسه همین پرسیدم بخاطر هیجان بالاو شیطونی بچه سه ساله رو نمیگن بیش فعال . و خب اسی یچیزایی گف مثل اینکه بیرون نمیبرنش و خونه هست بچه بیشتروقتا و پدرشم محبت اونجوری نمیکنه . متاسفانه یسری مشاور و رواشناس تعطیل اومدن توجامعه همینجوری یچی میگنو دارو میدن فرتی.

parasoo1989@
دقیقا من پاسه همین پرسیدم بخاطر هیجان بالاو شیطونی بچه سه ساله رو نمیگن بیش فعال . و خب اسی یچیزایی ...

دقیقا  سن سه سالگی سن مصرف دارو نیست

تهتهش اگر فاکتورای بیش فعالی داره باید کاردرمانی و بازی درمانی بشه

متاسفانه ایشون دارو شروع کرده حالا چه  به تشخیص درست یا غلط ، نمیتونه  یهو قطع کنه

اصلا مادرا به حرف یک دکتر دو دکتر داروهای اعصاب و رفتار نباید به بچه بدن 

علم روانشناسی خیلی جدید و نوئه اکثر درمانها و تشخیص ها برای سن پنج به بعده

این خانم الان باید با چند تا پزشک مغز و اعصاب روانپزشک صحبت کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا  سن سه سالگی سن مصرف دارو نیست تهتهش اگر فاکتورای بیش فعالی داره باید کاردرمانی و ب ...

ای بابا تازه ما اشتباه متوجه شدیم. بچه پنج سالشه . و سه ساله میبرن دکتر. بچه پنج ساله ای  ک از خونه بیرون نمیارنش.

parasoo1989@