2777
2789

من پسرم دوس داره پیش خودم بمونه ولی از اینکه باباش نیست و میترسم ی جاهایی کم بیارم تو تربیت ش یا بچه هایی که پدرو مادرشون جدا شون جواب بدن لطفا؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
من حس خودم رو میگم شاید درست نباشه اما فکر میکنم بچه هایی که با پدرشون بزرگ میشن خیلی روحیه قوی تر و ...

منم حس م همین رو میگه من خیلی روحیه ضعیفی دارم از اینکه فردا یکی اذیت ش کنه تو مدرسه یا جایی میترسم نتونم ازش حمایت کنم باز باباش میتونه کاری کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم یه بچه به مادرش خیلی بیشتر احتیاج داره من خودم دختر دارم پسر بچه نمیدونم ولی دخترم بدون پدرش به راحتی ماه ها میتونه بمونه ولی بدون من یک روز نمی تونه

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
منم حس م همین رو میگه من خیلی روحیه ضعیفی دارم از اینکه فردا یکی اذیت ش کنه تو مدرسه یا جایی میترسم ...

درسته. در اصل که هر دو پدر و مادر باید نقششون رو درست و به موقع ایفا کنند اما در حالت کلی مادرها به خاطر علاقه بیش از حدشون به بچه متاسفانه وابسته و لوس بارشون میارن... بچه شاید مادرش رو الان دوس داشته باشه اما در آینده به ضررشه

به نظرم یه بچه به مادرش خیلی بیشتر احتیاج داره من خودم دختر دارم پسر بچه نمیدونم ولی دخترم بدون پدرش ...

من روحیه ام از وقتی این وضعیت پیش اومده ضعیف شدم 

درسته. در اصل که هر دو پدر و مادر باید نقششون رو درست و به موقع ایفا کنند اما در حالت کلی مادرها به ...

منم ب فکر آینده ش هستم عزیزم میخوام پا بزارم رو دلم