2777
2789

صبح رابطه داشتم ازدهمون‌مثقع ترشح صورتی دیدم فک کردم طبیعی یکم درد داشتم از ظهر دردام‌بیشتر شده وقتی راه میرم هر تقریبا۵دقیقه اینا میگیره ۳۰ثانیه ول میکنه ولی دراز کشیدم ارومم 

دلم‌میخواد راه برم‌ولی خوابم‌میاد خستم 

نمیخوام‌تا مطمئن نشدم‌از دردام برم‌زایشگاه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو‌ حاملگی رابطه؟ 

مگه نمیگن خطرناکه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

عزیزم گرفتگی مال زایمان‌های پیاده روی کن

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

اگه باشه هم صبر کن ،هر وقت حس دفع داشتی و کمر درد پاشو برو

ولی درد زایمان با استراحت آروم نمیشه

بهتره پاشی راه بری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو‌ حاملگی رابطه؟  مگه نمیگن خطرناکه

ن اگ‌مشکلی نباشه ماههای اولم هیچ‌خطری نداره 

روزای اخر ک خود دکتر توصیه مبکنه هرشب باشه بدون جلوگیری برا نرم‌شدن دهانه‌رحم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم گرفتگی مال زایمان‌های پیاده روی کن

فقط دلم میخواد بخوابم😭اصن حال ندارم ی قدم‌راه برم

برو زایشگاه اگه وقت زایمانته .اونجا همه امکاناتی هست برای هر شرایطی ک پیش بیاد 

اخه بستری نمیکنن چندبار رفتم‌گفتن هنوز ی سانتم باز نشدی دیگ‌امروز نمیدونم 

میگم‌بازم‌برم‌میگه‌باز‌نشدی

حداقل بمونم‌دردام‌زیاد بشه بدونم زایمان میکنم 

چون‌کسیم‌نیست فعلا پیش بچم‌بمونه تا غروب