2777
2789

سلام بچه ها.توروخدا اگه راهی بلدین بگین بچم ماه دیگه2سالش تموم میشه الان باامروز 6روز میشه که اقدام کردم از پوشک بگیرمش 4روز اولو دقیقا هر20دقیقه خودشو خیس می‌کرد بدومیبردم دستشویی یجوری شده بود دیگه شلوار خشک نداشت فقط شبا که می‌خوابید پوشکشو میبستم دیروز وامروزم هر1ساعت خیس میکنه بخدا دیگه زانو برام نمونده میبرم نیم ساعت تو دستشویی باهاش میشینم بازی میکنه روزا اول که عین ادم فضاییا نگام میکرد حالا دیروز امروز بهتر شده ببرم دستشویی میکنه ولی توخونه نمیگه اشاره هم نمیکنه فقط وقتی میشاشه میاد نگام میکنه که یعنی عوضم کن دیگ بریدم اگه الان بیام باز پوشکش کنم واسه بعدا بدتر نمیشه؟ اصلا بنظرتون امیدی هست بتونه الان یاد بگیره یا فقط دارم خودمو خودشو اذیت میکنم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
مگه حرف نمیزنه ؟

ازیناس که بلده ولی دوس نداره صحبت کنه وگرنه در حد اب و مامان وبابا وجیش واین چیزا میگه بقیه رو ناواضح حرف میزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم اگر انلاینین وتجربشو دارین راهنمایی کنین بدجوری سر دوراهی موندم اعصاب برام نذاشته

خواهش میکنم اگر انلاینین وتجربشو دارین راهنمایی کنین بدجوری سر دوراهی موندم اعصاب برام نذاشته

مکه زده ب سرم کارگاه ترک پوشک بگیرم...البته ی کارگاه گرفتم هیچی نشد اصلا مدخرف بود ...فقط بلدن تبلیغ کنن 

دهترمنم ۲ سال و نیمشه اصلا همکاری نداره واس ترک پوشک انقد استرس دارم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم بزار حرف بزنه بعد الان هر کار کنی نمیشه

ببین من بچه اولمم تو همین سن گرفتم این ازون زرنگ تره اما نمیدونم چرا یاد نمیگیره اولی هم همینجوری کم حرف بود الان دیگه شروع کردم میگم نکنه باز پوشک کنم بعدا بخوام بگیرم بیشتر اذیت کنه گیج بشه

مکه زده ب سرم کارگاه ترک پوشک بگیرم...البته ی کارگاه گرفتم هیچی نشد اصلا مدخرف بود ...فقط بلدن تبلیغ ...

من خیلی توی نت خوندم نوشته بود فقط سه روز بچه رو با یه شلوار بزارین هروقتم خیس کرد زود ببرین دستشویی وهی تکرار کنین بعد سه روز راه میفته اما الان6روزه تنها پیشرفتش فقط این بود که کنترل ادرارش بهتر شده از20دقیقه رسیده به1ساعت🥲

من خیلی توی نت خوندم نوشته بود فقط سه روز بچه رو با یه شلوار بزارین هروقتم خیس کرد زود ببرین دستشویی ...

فقط شلوار تنش باشه که فرش خونه نجس میشه. این مرحله از بچه داری واقعا سخته😖

عزیزم بچه به بچه فرق میکنه. به نظرم دو سالگی یه مقدار زوده

نمیدونم بخدا که خودم قاطی کردم یه بچه بزرگتر دارم طفلکی سر این6روزه زندانی شده تو خونه ازون طرف اون غر میزنه ازینور این مدام خیس میکنه ونمیگه خودمم موندم دست تنها

عزیزم تو که ۶ روز تحمل کردی یه هفته هم روش نگران نباش یاد میگیره یهو خسته نشی ول کنی .وگرنه بعدنم همین آشه و همین کاسه 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
فقط شلوار تنش باشه که فرش خونه نجس میشه. این مرحله از بچه داری واقعا سخته😖

من فرشامو جمع کردم دادم قالیشویی خونه موکت خالیه واسه همین جو گرفتم گفتم بیا تا خونه لخته  از پوشک بگیرمش خاک تو سرم خریت کردم6روزه دارم خودمو بچه هارو عذاب میدم