2777
2789
عنوان

مامانایی که تازگی بچه رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست
همراهی میکنه خداروشکر فقط وقتی میبینه داداشش رفته دستشویی من حواسم نباشه یهو میبینم رو خودش جیش کرده ...

یعنی خودشم خبر میده که مامان جیش؟ اینو هرکار میکنم نمیگه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
یعنی خودشم خبر میده که مامان جیش؟ اینو هرکار میکنم نمیگه

نه عزیزم خبر نمیکنه خودم هی تند تند میببرم مثلا هر نیم ساعت .ولی در کل از روزای اول که اصلا تو دستشویی جیش نمیکرد خیلی بهتر شده لااقل دست خالی برنمیگردم   پسرم یک سال و پنج ماهشه .ولی میدونم کنترل ادرار داره.فقط باید حواسم باشه خودم هر یک ساعت نیم ساعت ببرمش

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم خبر نمیکنه خودم هی تند تند میببرم مثلا هر نیم ساعت .ولی در کل از روزای اول که اصلا تو دستشو ...

😁😁خوب خداروشکر انشالله هردوشون راه بیفتن اینم فقط بگه جیش داره راضیم هر ساعت ده بار ببرمش فقط خبر بده خیالم راحت بشه یه چیزی یاد گرفته

[QUOTE=337532608]اگه عین پسر من جیشش زیاده بزار2سالش بگذره من خیلی پشیمونم دیدم اولی خیلی راحت بود گ ...

خوب صحبت میکنه؟ ازین بچه هاس که مقدار جیشش زیاده یا معمولیه؟ من بچه اولمم کم حرف بود امالاقل کم جیش بود خیلی راحت بودم شبا کلا پوشکش نمیبستم خشک بود یه هفته گذشت یادگرفت. اما این یکی خیلی نسبت به اون شاشویه🥹زرنگ تره اما فرصت نمیده بهش یاد بدم تا از دستشویی میارمش باز خیس کرده

[QUOTE=337532608]اگه عین پسر من جیشش زیاده بزار2سالش بگذره من خیلی پشیمونم دیدم اولی خیلی راحت بود گ ...

با خودم میگم لاقل میزاشتم چندماهی از2سالگی بگذره بتونه صحبت کنه قشنگ بگه جیش دارم شاید بهتر جواب میگرفتم تا اینطوری اذیت بشم