بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من بچه اولمم تو همین سن گرفتم این ازون زرنگ تره اما نمیدونم چرا یاد نمیگیره اولی هم همینجوری کم حرف بود الان دیگه شروع کردم میگم نکنه باز پوشک کنم بعدا بخوام بگیرم بیشتر اذیت کنه گیج بشه
مکه زده ب سرم کارگاه ترک پوشک بگیرم...البته ی کارگاه گرفتم هیچی نشد اصلا مدخرف بود ...فقط بلدن تبلیغ ...
من خیلی توی نت خوندم نوشته بود فقط سه روز بچه رو با یه شلوار بزارین هروقتم خیس کرد زود ببرین دستشویی وهی تکرار کنین بعد سه روز راه میفته اما الان6روزه تنها پیشرفتش فقط این بود که کنترل ادرارش بهتر شده از20دقیقه رسیده به1ساعت🥲
عزیزم بچه به بچه فرق میکنه. به نظرم دو سالگی یه مقدار زوده
نمیدونم بخدا که خودم قاطی کردم یه بچه بزرگتر دارم طفلکی سر این6روزه زندانی شده تو خونه ازون طرف اون غر میزنه ازینور این مدام خیس میکنه ونمیگه خودمم موندم دست تنها
فقط شلوار تنش باشه که فرش خونه نجس میشه. این مرحله از بچه داری واقعا سخته😖
من فرشامو جمع کردم دادم قالیشویی خونه موکت خالیه واسه همین جو گرفتم گفتم بیا تا خونه لخته از پوشک بگیرمش خاک تو سرم خریت کردم6روزه دارم خودمو بچه هارو عذاب میدم