2777
2789
عنوان

بچه ی ۷ماهم خیلی لاغرو کم وزنه نیاز به تجربتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
عزیزم توصیه میکنم عضو کانال تلگ رام دکتر خدیجه ظریفی بشید. متخصص کودک هستن.  خیلی مطالب مفیدی د ...

ممنون وارد کانال شدم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
خیلی سختمه به خدا کل روز درحال شیر دادنم ولی وزنش نمیاد بالا

بنظرم دکتر برو تا راهنماییت کنن یام ن دکتر تغذیه تو بهداشتم عالیه خیلی خوب راهنمایی میکنن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر میگهریفلاکس پنهان هم داره چه شیرخشکی بدم    البته شیشه هم نمیگیره

به نظرم بده آخه اینطور که نمیشه از ضعیفی بعدها به مشکل میخوره آپتامیل بخر نزدیکترین شیر به شیر مادره اول با سرنگ از کنار سینت وقتی شیر میخوره آرومکی بزار دهنش عادت میکنه حداقل روزی یه وعده بده بابچه باید بازی کنی دیگه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
به نظرم بده آخه اینطور که نمیشه از ضعیفی بعدها به مشکل میخوره آپتامیل بخر نزدیکترین شیر به شیر مادره ...

آپتامیل برای بچه ی ریفلاکسی مشکلی نداره بدم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
نارس بود ۸ماهه با دونیم کیلو به دنیا اومد  الان ۶ونیم

پسر منم با وزن ۳۶۰۰ دنیا اومد ۸ ماهشه ۷ونیم کیلو هست خیلی غصه شو میخورم

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
ن عادت میکنه حالا با دکترشم مشورت کن سرلاکم خوبه بده بزا عقب نمونه گناه داره 

سرلاک چی خوبه بخرم؟پسرم ۸ ماهشه کیلو نیمه وزن تولدشم ۳۶۰۰ بود

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم