2777
2789
عنوان

ماه اول بارداریمه زودرنجم

68 بازدید | 17 پست

راستش ماه اول بارداریمه و خیلی زودرنجم گریم میگیره همش مث زمان پریودیم شدم خانوادم نوه اولشونه و خیلی خوشحالن هوامو دارن یکماهه اومدیم نزدیک مامانم و باردار شدم پدرشوهرم اینا شهر دیگن با جاریم بعد جاریم فهمیده من باردارم اول که اصلا هیچی بروز نداد حتی زنگم نزد با اینکه من باردار بود رفتم بهش سر زدم کلی تبریک گفتم بهش بعد الان سرسنگین شده باهام که چرا از مادرشوهرم شنیده که من باردارم خودم بهش نگفتم دیگه یه تبریک خیلی سرسنگین گف شوهرشم اصلا زنگ نزد واسه تبریک کلا یه مدلی ان انگار ناراحتن من چون باردارم خیلی حساس شدم برام مهم شده چرا اینجوری میکنن شوهرم اصلا مهم نیس براش منم میدونم مهم نیس ولی یجوری شدم پدرشوهرمم سرسنگینه چون ما بهشون نگفتیم تو اقدامیم و می گفتیم بچه نمیخایم الان شوکه شدن نمیدونم چرا اینجوری ان دل ندارن اصلا نوه دیگه جاریم از اونور دیگه فک میکنم میبینم کارم اشتباه بوده انقد برا بچش ذوق کردم حسادت میکنه اون همش بچش نوه اول بوده وگرنه برای من اصلا فرق نمیکنه چطور رفتاری داشته باشم دیدمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات مهم نباشع ،به فکر خودت و اون جنین باش ‌‌.یاد بگیر از هیچ کس توقع نداشتع باشی .اینم برات تجربه شده روی دیگه آدما هم دیدی .بعدا زیادی براشون خوبی نکنی 

زود رنجی بخاطر هورمون هاست 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

جاری قوم نمیشه. ولشون کن ب زندگیت برس نکنه میخواستن روزای اقدامت هم بهشون خبر بدی؟

و تجربه من سر باردری دختر و پسر اخلاقت بد بشه دختره

منم حساس ک شده بودم دختر بود 

البته ماه اول قبول نیست چون هورمونت تغییر میکنه ماههای بد اگه همینجوری. حساس موندی دختره

.......

اشکال نداره طبیعیه ولی بخاطر هیچ کس و هیچ چیزی بچه تو اذیت نکن تو ناراحت باشی اونم همینجوری به چیزای خوب فک کن براش لباس بخر اسباب بازی 

قرآن بخون تا بچه آرامش پیدا کنه انشاالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری 

اسمم براش انتخاب کردی ی اسم پسر ی دختر 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

شما مشکلتون چیه؟ سر همین چیزا ناراحت میشین

نه من مادرشوهرم خبلی محبت میکنه به پسرم دوسالشه حساس شدم حس میکنم میخاد ازم بگیرتش ازطرفی هرروز باهام دعوا میکنن چرا نمیاید هرروز خونمون چل شدم واقعا