2777
2789
عنوان

جاریم گفت دست به بچم نزن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5544 بازدید | 132 پست

فقط دلم برای اون طفل معصوم سوخت که نکنه خدا ناجور تو کاسه مادرش بذاره

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهت چند قلویی بده انشالله 

سخته ولی خیلی لذت بخشه 

خدا یهو سه تا کپی کنه بهت بده 😁

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

استرسو از خودت دور کن باردار میشی

دیگه هم محل نذار زساد به اون بچه در حد یه لبخند کافیه

حتما حتما به شوهرت بگو جاری احمقت چه حرفی زده و گریه کن بگو اگه تو نمی گفتی به همه این این طوری دلمو نمیشکست

کلا خیلی میگه دست به بچم نزن و میکشونه می‌میبرش خوراکی میدم بهش دیدم میندازه سطل نمیزاره بخوره انگا ...

هم مشکل خودت هم مشکل شوهرت قابل حله چرا دکتر نمیرید منم تنبلی داشتم جوری که زمان مجردی سه چهارماه یبار پریود میشدم الان سه تا بچه دارم چهارمی هم بخاطر سلامتی ومشکل خودم سقط کردم .برو درمان کن خودتو بعدش اگه دنبال درمانی نذار کسی بفهمه انتظار بقیه بیشتر بهت استرس میده واسترس هم برات سمه.انشالله بحق این روز عزیز (شهادت حضرت رقیه)بزودی حامله میشی ومیری رو دور رگبار مثل خودم😉😉😉

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عزیزم شوهرت رفته گفته مشکل شماست که بجه دار نمیشین؟

اگه همچین حزفی زده واقعا که

اونقدری تنبلی درمان داره یک صدمش کم تحرکی درمان نداره😑

به بچش توجه نکن الان فک میکنه ‌زحمت کشیده بچه اورده😑

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
شاید به خانواده ی شوهرت مطمئن نیستی زنداداشم به ما مطمئنه چون هممون عاشق پسرشیم هرچی بخاد براش تهیه ...

دقیقا بحث اطمینانه 

بچه من الانچند روزه دست خانوادمه 

اسباب کشی داریم

حال مبکنه برای خودش اونجام ابنفدر هواش دارن ک من زنگ میزنم میگه توهم بیا من نمیام

بچه باید میتقل بشه مخصوصا پسر