2777
2789
عنوان

جاریم گفت دست به بچم نزن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5544 بازدید | 132 پست
کلا خیلی میگه دست به بچم نزن و میکشونه می‌میبرش  خوراکی میدم بهش دیدم میندازه سطل نمیزاره بخوره ...

معذرت میخوام ..ولی منم نمیذارم پسرم ازدست کسی چیزی بگیره حتی مادرشوهرم بچه هم بودنمیذاشتم کسی بوسش کنه.حتی ازدست عمه هاشم چیزی نمیگیره پولم دادی نمیگیره یه نگاه به من میکنه اگه اجازه دادم بعد...حقیقتا منم بامادرشوهرم پسرم بازی میکنه میگم می افتی دست وپات میشکنه .نمیذارم بازی کنه ....درحقیقت من خییییلی حساسم شایدجاریت عین منه .......حالا همه فهمیدن ......شایدخودت حساسی 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نگفتم شوهرم جارش زد آدم دهن لقیه،پیش مامانش گفت دیگ تمام خانوادش نمیدونن دارم فعلا درمان میکنم بب ...

حتی به شوهرتم اینسری برودکتربیا بگو والله دکتر گفت مشکل خاصی نیس علت ناشناخته س

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
نه جاریم ۳۱ سالشه

ولش بیشعوره

ان شاللله سال دیگه با بچه خودت بازی میکنی من ایمان دارم به زودی مادر میشی تو هم ایمان داشته باش

الان نازایی وجود نداره اما فکر درمان باش حتما 😘

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
معذرت میخوام ..ولی منم نمیذارم پسرم ازدست کسی چیزی بگیره حتی مادرشوهرم بچه هم بودنمیذاشتم کسی بوسش ک ...

پس زنداداش من خیلی خوبه که بچه شو با خانواده شوهرش تنها میفرسته مسافرت یا پسرچهارسالش میدبعضی شبا تنها خونه بابام میخابه وکلی باهاش بازی میکنیم.بچه بایداز الان بفهمه ادمای دیگه ای جزپدرمادرهم تودنیا هستن که باید باهاشون ارتباط برقرار کنی.این زمام زمان بچه ی سوسول تربیت کردن نیس.الان بچه رو بانازو نوازش باراوردی فرداکه تو مدرسه با صدتا بچه ممکنه حتی درگیربشه میخای چکارکنی.مث دوستم که با بچه ش مث شما رفتارکرده بود روزاول مدرسه بچه ها از پل۶ انداخته بودنش پایین

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من