2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دیروز رفتم تره بار یه خانوم اومد پلنگ واقعی😅یدونه سیب  دوتا موز چهار تا خیار و‌ چند تا سیب زمینی ریز خرید

وقتی رفت میوه فروشه برگشت گفت همیشه همینه نه اینکه مثل خارجیا فکر کنید خرید میکنه نه نداره مستاجره شوهرش بابدبختی پول در میاره زنه همش خرج قیافه ش میکنه  الان ایناروخرید رفت تا هفته بعد

سلام به همه خانوما من ۵ سال پیش یه کاپشن مشکی خریدم که ۵ سال دارم میپوشم حقیقتا هم خسته شدم و هم رنگ ...

حتمن از خودت زیاد زدی اینجوری شده سرهمینا دوست ندارم خیلی کارامو انجام بدم که همسرم عادت نکنه 

من نظرم اینه اگه بازیتون خوش انجام نداد هرچند وقت یه بار لازمه اون روی آدم و ببینن🤣

مگه میتونن کاری نداشته باشن🤪این جماعت اگه صبحشون به شب برسه و به کسی گیر نداده باشن و سر تو امورات ...

افرین انگار قراره همه عقایدشون مثل هم باشه میبینی یه دختر چادریع مادرش سر بازه یابرعکس 

یادمون مادر غسل میکنه دخترش نمیکنه. خیلیم خوب باهم کنار میان ملت همیشه درصحنه‌ولکن نیستن

این هم که میبینی ذهنم به سمت چند تا رشته هست چون مردد هستم در فامیل هم کسی انلاین شاپ نداره که ببینم ...

سلام روکین جان

عشق خاله،🥰

خوبی؟

ی پیشنهاد

بنظرم کار آنلاین شاپ رو شروع کن 

چون می‌دونم اسنپ بانوان هستی نمونه کارت رو داخل ماشین بزار

و حتی یک اتیکت تبلیغاتی ب شیشه ماشین ک رو به مشتری باشه بزن

مثلاً همین شمعی ک میگی 

یا عطر

از تعداد کم شروع کن مثلاً 2 یا 3 تا بعد مشتری درخواست کرد بهش نشون بده اگه نمونه دیگه خواست بگو در حال حاضر همینا مونده

هم دروغ نگفتی هم اینکه ته ذهن مشتری جا میفته ک فروش داشتی و تمایلش به خرید بیشتر میشه

و از سلیقه و نظر مشتری هم میتونی برای تجربه بهره ببرید

مثلاً مشتری عطر شما رو نمیپسنده می‌پرسی چ عطری دوست داری با چ توناژ بو،شیرین تلخ،چ مارکی و غیره اینجور هم با سلایق آشنا میشی هم زودتر جای پیشرفت داری

یا مثلاً شمع

چ سبکی .چ مدلی،چ رنگ و طرحی

این چیزی بود ک ب ذهنم رسید

،،🌹♥️♥️🌹

سلام روکین جانعشق خاله،🥰خوبی؟ی پیشنهادبنظرم کار آنلاین شاپ رو شروع کن چون می‌دونم اسنپ بانوان هستی ...

تیتان جون من انقدر خجالتی ام که باورت نمیشه 😅

اما تصمیم دارم ادرس پیجم رو رو کاغذ داشته باشم به خانمهای مسافر بدم تیری در تاریکی پرتاب میشه😊

سلام به همگی خانم هایی که دنبال درآمد هستند 

نزدیک یلدا و ولنتاین هستیم 

می تونید شمع، پاکت و غیره مناسبتی درست کنید به مغازه ها بفروشید 

فقط کار باید تمیز و متمایز باشه با قیمت مناسب که مردم براش پول بدند 

در راستای درست خرج کردن 

همسرم گفت اگر می خوایی ناهار بریم بیرون 

که من چون تا ساعت دو کار می کنم 

گفتم خودم ماهی درست می کنم ( من هفتگی یک ماهی می خرم مزه دار می کنم می‌ذارم تو فریزر) بعد عصر بریم فلان کافه و پیاده روی 

حالا قبلا بود پیشنهاد غذا رو سریع قبول می کردم 

عوضش پولش رو نگه می دارم برای خرج های بزرگتر 

چیزی که از معصومه جون یاد گرفتم اینه که ما چند هفته پیش رستوران نسبتا گرون رفتیم 

عوضش من سعی کردم هفته های بعد خرج رستوران رفتن رو نامحسوس کنترل کنم 

اگر هفته های بعد هم می خواستیم بریم رستوران اوکی بود اما معجزه پول های کوچیک رو درک کردم ❤️💎

سلام لیلیثث جان دست رو دلم نگذار که خونه من از کارم راضی نیستم و توصیه هم نمیکنم به دلایلی که خواهم ...

من خیلی دوست دارم اسنپ امتحان کنم😁😂

حالا نمی‌دونم خوشم میاد یا نه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال