2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلییی ممنونم که وقت گذاشتین و توضیح دادینمیبینم اینجا همه دارن درصد بندی میکننیکم اول کاری نابلدم ت ...

قربونت عزیزم من بر این اساس درصد بندی کردم 

خرج خودم و همسرم : 3 تومن 

1 تومن پس انداز شخصیم 

روتین پوستی و قر و فر‌خودم ماهیی 500 تا 800 

قسط وام ازدواجمون 4 تومن

و خرید جهیزیه مون 15 تومن . 

پس انداز دونفرمون هم 4 تا 5 تومن. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
خیلی عالی بود👏👏خیلی خوبه که از مدیریتتون در مواقع بحرانی میگید ،تجربه ی خوبیه قسط دادن هم در ماه ی ...

ممنون عزیزم❤

کاش دوستان دیگه هم از مدیریت روزانه شون بیشتر بگن، خود من خیلی انگیزه میگیرم...

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیزم من تلگرام ندارم میشه همینجا تاپیک جدا بزنید خیلی دوسدارم تا عید لاغر کنم

نمیدونم آیا از تاپیک استفاده میشه یا نه🌸

اونجا 200 نفر توی گروه هستن و چندنفر باهم پیش میرن هی چالش میزارم و..🌱

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
خانوما من با حساب مفیدم یه خرده عیار خریدم ولی هیچی سردرنمیارم ازش.باید باهاش کار کنم یا نه دست نزنم ...

طلا بره بالا میره بالا طلا بره پایین میاد پایین لازم نیست کاری کنی

بازدهی یه ماهه عیار فعلا منفی دو و نیم درصد بوده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام به همگی 

من دستکش لازم داشتم که چرم مشهد تخفیف خوبی گذاشت 

آخر هفته رفتم دستکشی که حدود ۲۴۰۰ بود رو حدود ۷۰۰ ت خریدم 

یک بوت هم که حدود ۱۱ میلیون بود رو حدود ۵۵۰۰ خریدم 

که برای خیلی خوب شد 

من همچنان مواظب خرج هام هستم که تا عید عددی که می خوام رو بتونم جمع کنم 

یکی از باگ هایی که من داشتم و خیلی روش کردم مدیریت خرج های ریز بود 

دیگه نمی گم حالا مگر ۱۰ هزار ت چیه 

همون ده هزار ت هم سعی می کنم با مدیریت و جای درست خرج کنم 

امشب رفتم طلای شکسته بخرم ، قبلش به طلافروش خبر دادم ، رفتم دیدم نیست زنگ زدم گفت تا یک ربع دیگه میاد، تو این فاصله از مغازه های طلافروشی دیگه پرسیدم که شکسته دارن یا نه ،  از شش تا مغازه سه تاشون گفتن واای اصلا نخرید، خرید و فروشش ممنوع شده و دیگه بعدا حتی با فاکتورم ازتون نمیخرن چون ممکنه ناخالصی داشته باشه و خریدش ریسک و ضرره و... ، سه تا مغازه هم گفتن نه اصلا مشکلی نداره اون که ممنوع شده آب شده ست نه شکسته .

از این همه اختلاف نظر تعجب کرده بودم و خلاصه خریدم..

میخواستم عکسشو جهت انگیزه بذارم ولی تکه تکه و سوزوندن و سیاه و زشته !!  بیشتر باعث بی انگیزه گی میشه !!!    چون کلا طلا استفاده نمیکنم برای پس اندازه ..

من ویپاد داشتم به همون وصل کردم.درسته.مرسی عزیزم 💚تقریبا ۳تومن هم یه هفته تو کیف پول بود حالا مدتش ...

اون سه تومن رو در قسمت قدرت خرید مفید گذاشتین که تو یه هفته ۳۰ نشود داد؟

دخترم عاشقتم
2810