2777
2789
عزیزم من چنددفعه خواستم براتون بنویسم..ولی سایت همراهی نمیکنه...همسرم نیسان داره درآمدش خداروشکرخوبه ...

مرسی عزیز دلم 😘 ممنون که برام نوشتید نوشته هات پراز امید بود برام

چه خوبه که اینطوریه راستش امروز کلا نظرمون به وانت منتفی شده بود و یه طورایی دودل شدیم آخه همسرم دیسک کمر داره اصلا نمیتونه بار بلند کنه 

ولی من پیامتون رو دیدم خیلی خوشحال شدم ما ۹۰ درصد نظرمون رو ماشینه مغازه خیلی سختی داره 

برامون دعا کنید 

امشب همسرم خیلی ناراحت بود دوتامونم بغض داشتیم انشاالله بتونیم یه کار پرسود داشته باشیم از این نابسامانی دربیاییم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستانه جان یاد دوران بچگی خودم افتادم ، هر وقت من یا برادرم میخواستیم آمپول بزنیم باید بعدش میرفتیم ...

عزیزممممم 🥰

خدامامانتونو حفظ کنه 🥰

من خودم هنوز که هنوز وقتی سرم یا آمپول میزنم باید همسرم بعدش برام شیر موز یا چیزبرگر بخره 😅 بشوره ببره 😅 خودم از بچه هام بدترم 😅

مرسی عزیز دلم 😘 ممنون که برام نوشتید نوشته هات پراز امید بود برامچه خوبه که اینطوریه راستش امروز کل ...

خواهش میکنم عزیزم ...انشاله هرچی که خیره...

ماچندسال پیش هم نیسان داشتیم ولی همسرم اشتباه کردوفروخت البته بدون مشورت بامن..چون من اصلاااا رضایت به فروشش نمی‌دادم...

بگذریم...بعد یه مدت وانت خریدیم بعددیدیم نیسان بهتره.وانت روفروختیم نیسان خریدم...بخاطر بیشتربودن کرایه میگم ولی شمااگر وانت هم بخواید بخرید هم بهترازمغازست چون یکدفعه سرمایه میاری وسط وروش کارمیکنی..مثل مغازه نیست که هرچی دربیاره بایدخرج خودمغازه بکنی...ماشین که باری باشه هم خرج خودشودرمیاره هم اگرزرنگ باشید به امیدخدا پول خودشم خیلی زود درمیاره.

ونکته دیگه درباره دیسک کمرهمسرتون بایدخیلی مواظب باشن بار جابجانکنن وصندلیشون هم استانداردباشه یعنی خوابیده نباشه..

انشاله که موفق باشید ..

اخه میگن بچه ها تو سه تا چهارسالگی به اوج حسودی کردن میرسن خودمم چندتا مورد دیدم

رحم بعد ۳ سال تازه بهبود پیدا میکنه من خیلیا رو دیدم فاصله سنی کمه وقتی بارداری میشی رسیدگی به بچه اول کمتره در نتیجه اون بچه حسودی میکنه ربطی به تنها بودن توی آینده نداره من خواهر و برادر زیاد دارم اما رفت و آمد زیادی نداریم 

اگه همه نیازهای رو میتونی بر طرف کنی بچه بیار

مثلا کسی رو میشناسم ۳ تا بچه داره اما مستاجره.بیمارستان دولتی زایمان کرد یه لباس ۱ تومنی رو گرون میبینه هیچی از بیرون نمیخره برای بچه اش

خب ۱ بچه داشت که بهتر بود

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
تا چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟

یه مانتو و شال نهایت ص۵۰۰

۵۰۰هم کادو دو تومن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چه خوب که یک نفر همفکر من پیدا شد،دیگه داشتم فکر میکردم من نرمال نیستم😬اینجور که دور اطرافم میبینم ...

منم همفکرم 😁👍توتنهانیستی

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
تا چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟

۱۵۰۰برا مانتو شال ۵۰۰ هم کادو

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خواهش میکنم عزیزم ...انشاله هرچی که خیره...ماچندسال پیش هم نیسان داشتیم ولی همسرم اشتباه کردوفروخت ا ...

درست میگی عزیزم زدن مغازه پر ریسکه اونم برای ما که بعد از چند سال میخواییم تغییر شغل بدیم 

اگه خدا جور کنه ماشین وانت میخریم و شروع میکنه 

انشالله که خدا برامون بخواد دلم روشنه 

برای دیسک کمرشون هم خیلی اهمیت نمیده منم اولا خیلی حرص میخوردم ولی دیگه خودش باید مراعات کنه با این حال خیلی هواشو دارم که کار سنگین نکنه

بازم ممنونم ازتون

شما هم پرروزی باشید عزیز دل

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
شال ارزونتر بخر مانتو هم الان زمستونه پالتو بخری بهتر نیست ؟؟؟

کلا ۱۵۰۰ بدم مانتو و شال 

پالتو با ای قیمت نمیدوم گیرم بیاد یا نه

اها راستی الان یادم اومدخاله هام اول سال اومدن دیدنی خونه خواهرم ۵۰۰ دادن مامان بزرگم‌ ۱ تومنالان که ...

مادربزرگ شما باید برای شما تعیین کنه؟؟؟ 

شما خودت باید بسنجی ببینی خاله ات برای شما چیکار کرده 

یکی هست ارزشش نهایت یک جعبه شیرینی ۲۰۰ هزار تومنی هست یکی حتی کمتر اما نه یکی خیلی بیشتر از اینها 

2810