سلام به دوستان گلم..
صبح زیبای اول هفتتون بخیرونیکی..
اومدگزارش مختصری خدمتتون بگم ..
خب قراربود بعداز پاس شدن چک این ماهمون بیام براتون بگم کع چطوری درست شد...
اولش بگم داغون شدیم هم من هم همسرم تااین پولو جورکنیم...
چون به هرحال گرونیه و....
همسرم دوشغله هستش .شغل اولش که الان تواین فصل بشدددددددت افت کرده ومیاونم بگم درآمد تقریبا صفر..
میمونه شغل دومشون....که نیسان داریم ...
من حدود۳۵ملیون ازقبل برای چک جمع کرده بودم ۲۰تومن هم وام ویپادهمسرم رو گرفتم ولی بهشون نگفتم که پس بگیرم چون برای جمع کردن امتیازش خیلییی زحمت کشیدم.تااینجاشد ۵۵ملیون.
حدود ۲۰ملیون ازچندنفرطلب داشتیم که تونستم بسختی فراوان ۱۲تومنشوپس بگیرم ...واقعاخوبه آدم قرض که میگیره بفکرپس دادنش هم باشه واقعا من اذیت شدم تاپولمونو بدن وبقیشونم که فعلا ندادن..خلاصه شد۶۷تومن...۸ملیون کم داشتیم باخودم گفتم فوقش سکه گرمی یا پارسیانهامومیفروشم چون قسط هم داریم بایدپول اون هاهم بایدجورمیشد..
خلاصه همسرم بااسنپ بار چندروز مدام رفت بار تاتونستیم همین دیشب اون ۸ملیون روجورکنیم ولی پوستمان کنده شد ولی جورشد ومن هم سکههامو نفروختم واقعاحیفم میومد چون پولشو تیکه تیکه وباقناعت هام جمع کرده بودم.
حالا مونده قرعه کشی ها واقساط بانکی..که تاسرماه حدود۲تومنی میشه ...که شکرخدا جوره چون دیشب همسرم یه مسیرطولانی رفت وکرایش خوب بود ...بایدنیمی از قرعه های ماه بعدروهم اینور ماه جمع کنم چون اول ماه هستش اذیت نشیم...پس انداز روبه حداقل رسوندم چون باید قسط هاروبروز پرداخت کنیم برای وامهای بعدی به مشکل نخوریم..
مرغ وحبوبات وشوینده باید بخرم...احتمالا ازماه بعد اندازه ۵۰۰تومنی یه قلم جنس روعمده بخرم به امیدخدا..
بچها راستی عیدها نزدیکه باخرج های گنده ..ازالان بایدحواسمون باشه...
راستی کلاس خیاطی که میرم موفق شدم برای خودم دامن بدوزم واین خیلییی برام لذت بخشه..
حالا قراره لباسهای خودم ودختراموبرای عید به امیدخدا خودم بدوزم..
وسایلای خیاطی هم چرخ که داشتم ...قیچی مخصوص ومتر وچشب وپایه چسب وکاغذالگو وخط کشهای مخصوص وژانت روهم تیکه تیکه خریدم شکرخدا..واصلا به پولش به چشمم نیومد..
بایدچندتاپارچه دیگه هم بگیرم برای کلاسهای بعدیم.اونم احتمالابرم قسطی بخرم..
برنج هم یه کیسه خریدم احتمالا برم یکی دیگه همبیارم.
خوردوخوراک رو کم کسری هامون روبنویسم چون خیلی قسط داریم وبایدخریداضافه نکنم.