2777
2789
دوستم بنظرت دویست تومن چقده قسطش میدونم که هجده ماهه س ؟ ما ان شالله بعد عید میخوایم‌جابجا شیم میخوا ...

احتمالا برای ۲۰۰ ملیون باید ۲۳۶ملیون برگردونی که ۱۸ماهه میشه حدود۱۳ملیون و۱۰۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برای دیدنی خونه من نظرم رو ۵۰۰ ت بود به نظرتون کم ؟

اکثرا‌ یه تومن یک و نیم و دو دادن

به همسرم بگم‌ نه نمیگه ولی خودم هم از ته دلم راضی نیستم

اخه چرا انقد مبالغ بالا میدین که ما هم مجبور بشیم

اها راستی الان یادم اومدخاله هام اول سال اومدن دیدنی خونه خواهرم ۵۰۰ دادن مامان بزرگم‌ ۱ تومنالان که ...

بسته به نسبت من میدم مثلا برای خونه ی دختر خاله بنظرم ۵۰۰ خیلی خوبه.ولی نزدیکتر برادر و خواهر بیشتر میتونه باشه همون ۱ تومن و ۲ تومن و اینا 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

سلام دوستای گلم 

امروز همسر م ی پولی ب حسابش اومد ک سریع گف بریم بازار خرید😁🤩 

منمنه نیوردم اما 

قبلش دومیلیون زدم ب حساب صندوق طلا 😍 

بعد ی مانتو بافت بلند گرفتم یک میلیون و صد و ی مدل دیگه ک تو مغازه ها میدادن 1800 اما از ی فروشگاهی با 850 تومن سفارش دادم ک چن روزه دیگه بدستم میرسه 

برا دوتا بچم پوتین گرفتم ی تومن خیلی ذوق کردن و خوشحال شدن 

لوازم بهداشتی برا صورتم و ی ریمل خریدم یک و پونصد  ک تقریبا برا ی سال من میشه اما هنوز چن تایی وسیله لازم دارم 

ی شلوار بگ خریدم750 ک خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم اکثرا یک یا 950 بود قیمتش 

ذرت مکزیکی و شام هم حدود 700 تومن شد 

خیلی وقت بود خرید نرفته بودیم اما تا همسر گفت با اینکه دلم ب خرید رفتن نبود رفتم و نه نیوردم 

رضایت تو چشمای بچه ها و همسرم باعث شد مث اکثر وقتا عذاب وجدان بعد خرید نگیرتم🥰😂 و راضی و خشنود باشم 🌷 

من قبلا زیاد لباس میخریدم این مدت کمد تکونی کردم و یا رد کردم رفته یا پوشیدم تا کهنه شدن خیلی وسایل نیاز دارم اما بخاطر قیمتا زیاد دوس ندارم خرید کنم 

ولی خب امروز خیلی چسبید 🥳🌷 

اما هنوزم کلی وسیله میخام ک فعلا باید صبر کنم تا باکس لباس پرتر بشه شاید مجلس عروسی و نامزدی اینا هم پیش پامون افتاد باکسم خالی نباشه🤩 

بسته به نسبت من میدم مثلا برای خونه ی دختر خاله بنظرم ۵۰۰ خیلی خوبه.ولی نزدیکتر برادر و خواهر بیشتر ...

تقریبا میشه گفت خونه مامان بزرگم

کوبیدن ساخته ولی خاله هام هم اونجا زندگی میکنن و سهم‌ دارن

تقریبا میشه گفت خونه مامان بزرگمکوبیدن ساخته ولی خاله هام هم اونجا زندگی میکنن و سهم‌ دارن

اگه همش میرسه به مادربزرگتون بیشتر بدین اگر قرار برسه به خاله ها همون ۵۰۰ خوبه 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
اگه همش میرسه به مادربزرگتون بیشتر بدین اگر قرار برسه به خاله ها همون ۵۰۰ خوبه

نمیدونم ما ک میدیم ب مامان بزرگم ولی تو همون خونه خرج  میشه 

همشون یه جا هستن خاله هام مجرد هستن

مثلا مراسمی باشه مامان بزرگم کادو میده خاله هام جدا نمیدن

عزیزم پیتزا هم توی سرخکن بدون روغن خوب میشه؟؟؟ یعنی جای ماکروفر و تسترو گرفته؟ مارک سرخ کنتون چیه؟

پیتزا که عالی میشه واقعا 

جای ماکروفر و که نمیگیره 

کارایی شون متفاوته من از ماکروفر بیشتر برای گرم کردن استفاده میکنم 

توستر هم ندارم 

مارک دستگاه من برلین هست 

من فکر نمیکردم خیلی خفن باشه الان دوست دارم عوض کنم 

نینجا بگیرم 

نه عزیزم خودش هم باید وسیله رو جابجا کنهبنظرم این‌جوری شما به نتیجه نمی‌رسین بخصوص که گفتین کار قبلی ...

ممنون از راهنماییت گلم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه ها یه عروسی چهارشنبه دعوت شدم لباس خوب ندارم

ولی تو میلی یه مقدار پول دارم

چون چندماه شوهرم بیکار بود دوست ندارم بش فشار بیارم به نظرتون یه مقدار از میلی برداشت کنم برا لباس؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام دوستای گلم امروز همسر م ی پولی ب حسابش اومد ک سریع گف بریم بازار خرید😁🤩 منمنه نیوردم اما قبلش ...

مبارکت باشه و منی که شلوار بگ خریدم ۳۸۰ تومن اینم بگم که تهران هستم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810