2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان پارسیان 500سوتی 2380میده اسنپ خوبه بگیرم؟

اگه پول وکیوم که 80ت رو کم کنیم میشه گرمی 4.600 و حذود 250ت تفاوت داره با قیمت اصلی... ولی چون اقساطیه یجورایی میارزه

....💖!
گرون میده پسهمیشه میگیرمالبت اقساطیه نگیرم؟

اقساطی به نطرم بد نیست

من اعتبار اسنپم الان ۱۴۰۰ وگرنه میخریدم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سلام دوستان من چن روز مهمون داشتم مادرشوهرم و پدرشوهرم و پدرم و مادرم خداحفظشون کنه اومده بودن منزل ما

که نهار اول خوشون مرغ خریده بودن پخته بودن هزینه ما صفر شد شام کباب گرفتیم براشون از بیرون که یه تومن شد نوش جونشون دورهمی خیلی چسبید کی بهتر از مامان و باباهاشون که خرجشون کنیم

صبحانه هم که گردو و بادام و خامه و مربا و پنیر و عسل گذاشتم براشون 

نهارامروز هم خورش قیمه و برنج گذاشتم خرج امروزم صفر شد چون همه چی تو خونه داشتیم

عصری هم رفتن خونه‌شون حالم گرفته بهشون عادت کرده بودم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

کلی هم برامون خرید کرده بودن مامان و بابام که تره بار و میوه یه هفته امون رو آوردن زنده باشن الهی

مادرشوهر و پدرشوهرم هم مرغ و بستنی و خیلی چیزای دیگه خدا به مالشون برکت بده🩷

تو زندگیم به این نتیجه رسیدم که بیشترین احترام رو باید به این چهارنفر بذاریم کسایی که بی منت کنارتن و همیشه بی چشم داشت محبت میکنن

یه بنده خدایی هم که قبلا من بهش خیلی احترام میذاشتم امروز زنگ زد همسرم بهش خیلی رک گفت ما مهمون داریم یه فرصت دیگه تشریف بیارین راستش دلم خنک شد چون این بنده خدا خیلی خسیسه و فقط از آدم توقع داره نوبت خودش که میشه یه الویه بدمزه میذاره جلوت

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزم من از زمانیکه شما توی این تایپیک ورود کردیم از روز اول شاهد بودم و میخوندمتون و ریپلای ها ...

یک بار تایپ کردم پرید

من با کمک دوستان تونستم لباس و وسایلی که مورد نیازم بوده و حسرت شو داشتم تهیه کنم 

گیره سر و لوازم پیکنیک و لباس های گرون و جنس خوب به جای خرید لباس ارزون که زود خراب میشد ( البته چند تا چیز گردنم خریدم که خوب نبود و پشیمون شدم )

تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره خیلی برام خوب بود

ولی هنوز به پای شما نرسیدم بتونم مواد غذای گرون بخرم فقط وقتی دلخوری از همسرم داشته باشم میتونم اینکارو کنم ولی بقیه مواقع دلسوزی دارم

اون روز با همسرم بیرون بودیم قارچ خیلی دوست دارم ۳ قیمت بود ۸۰ ۹۰ ۱۲۰ ولی من ۸۰ تومنی خریدم

خلاصه هنوز از خودم ناراضی هستم و خیلی راحت پول خرج نمیکنم.

من زیادخریدمیکنم تازه شده 5 دوستم 14تاس

منم ۳تومنه 

۱۶۰۰ خرید کردم

ماهانه باید قسط بدم که بره بالاتر

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2810